Ya bir oyuncu bir sezonda bu kadar gelişme gösterir mi?
Bir sezonda 109 gol atması çok fazla anormal.(Ben bu oyuncuyu hiç oynatmadım yani herkes oynattığında böyle fazla gol sayılarına ulaşıyorsa normaldir)
Ya bir oyuncu bir sezonda bu kadar gelişme gösterir mi?
Bir sezonda 109 gol atması çok fazla anormal.(Ben bu oyuncuyu hiç oynatmadım yani herkes oynattığında böyle fazla gol sayılarına ulaşıyorsa normaldir)
Forumda bi arkadas daha vardı gene buna yakın atmıstı galiba gol,onu geçti diye ben konu açtım,forumdan bir antreman programı kullanıyorum,adı gelmedi aklıma simdi baya geliştirdi,6,0,3 ün üstüne Pacth yüklemiştim onun sayesinde zaten iyi olan 18 yaş altı baya gelişmiş durumda,ancak halen a takımda oynayacak kapasitede degiller...Originally Posted by sergenNn
dostum su haldei özgürcana a tkım seviseviyesinde deil diosan kadronda o bolgede eto,adriado,zlatan,sheva,cisse falan oynuo galba ben ilk sezonda baslatıom oynatmaya yavas yavas yedekten yinede bu kadar gelismesi 2 sezondan fazla alıyoOriginally Posted by elensar77
Necati,Ümit Karan,Hakan Sükür,Hasan Kabze bazen Mokoena oynadıgı için ozgurcanı koymayı düşünmüyorum,ayrıca henüz fazlada gelişmiş degil 1 sene henüz doldu ve benim oynadıgım oyunların cogu boyle oluyor normalde 50 gol atıyordu ancak bu sefer biraz fazla oldu bende inanamadıgım için koydum zaten...Originally Posted by notformoney
Antreman programına gelince hemen soylüyorum:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=4596
Su arkadasın verdigi antremanı kullanmaktayım...
inanmayacak bisey yok, 18 yas altı liginde böyle cosanlar dolu ama bizim özgürcan fazla cosmus bea!![]()
,Originally Posted by alkaweb
katılıorum bende de yucel kaya cosmustu ne kadar ozelllikleri cok dusuk olsa da 30 macta 60 gol falan attı ama a takım icin cok ktu ozellikleri...![]()