1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Gökhan Zan

Hybrid View

Nesil
    2003

Bizim belirleyebildigimiz ulke icinde oyuncularin current reputation degerine gore transfer degerleri.

Yazin bir transfer oldu.

140 civarindaki current reputation'a sahip olan Mehmet Topuz 9 milyon Euro'ya transfer oldu.

Yine benzer current reputation'a sahip olan Tabata 8 milyon Euro'ya transfer oldu.

Hadi bunlar 20-21 yasinda olsa, bu oyuncularin potansiyeli icin bu rakamlar verildi diyebilirdik. Ancak diyemiyoruz.

Yurt disinda oyuncularin bu parayi etmediginden daha kesin bir sey yok. Ancak yurt disina satis sozkonusu oldugunda fiyatlarin yuksek kalmasi (yani bu oyuncularin yuksek bedellere alici bulmasi) bir sorun. Bu nedenle de biraz yeniden duzenleme yapacagiz.

Isterseniz Gokhan Zan'a geri donelim, bu transfer bedelleri ile ilgili yazismalara bu konu ile ilgili bir basligin altinda devam edelim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bizim belirleyebildigimiz ulke icinde oyuncularin current reputation degerine gore transfer degerleri.

Yazin bir transfer oldu.

140 civarindaki current reputation'a sahip olan Mehmet Topuz 9 milyon Euro'ya transfer oldu.

Yine benzer current reputation'a sahip olan Tabata 8 milyon Euro'ya transfer oldu.

Hadi bunlar 20-21 yasinda olsa, bu oyuncularin potansiyeli icin bu rakamlar verildi diyebilirdik. Ancak diyemiyoruz.

Yurt disinda oyuncularin bu parayi etmediginden daha kesin bir sey yok. Ancak yurt disina satis sozkonusu oldugunda fiyatlarin yuksek kalmasi (yani bu oyuncularin yuksek bedellere alici bulmasi) bir sorun. Bu nedenle de biraz yeniden duzenleme yapacagiz.

Isterseniz Gokhan Zan'a geri donelim, bu transfer bedelleri ile ilgili yazismalara bu konu ile ilgili bir basligin altinda devam edelim.
    Omer abi bu konuyu konusucak uygun bir topik bulamadim hazir burdada konusuluyorken buraya yaziyim dedim.

Bende senin gibi dusunuyorum zaten Turkiye icinde Turk oyuncular yuksek bedelle baska bir takima gitse bunda bir yanlislik olmaz ama yurt disina gidince sorun cikiyor bence.

Sadece ben degil herkes M.Topuza ve Tabataya verilen paralarin cok fazla oldugunu biliyor.Mesela Ismailede cok para verildi ama gelecegi olan bir oyuncu oldugu icin verildi.M.Topuza verilmesinin sebebi malum inatlasma ve yabanci kontenjani,Tabataya neden verildigini butun Turkiye hatta degerli(!) demiroren bile anlamamistir bence.

Yani butun bunlari oyuna nasil yansitirsiniz bilemiyorum ama bunlar istisnalardir,Sercan,Batuhan veya Arda gibi gelecek vaadeden yetenekli oyuncular disinda zaten diger oyuncular bu kadar para ile gercektede transferi gorulmeyecektir.

Quote Originally Posted by MetSel View Post
    Mevzudan çok kenarlaşmayalım da, Türkiyenin en iyi 2ci stoperi (milli takımda Servetle Gökhan oynuyorlar) ama profili ve stoper için kereken özellikleri:
    Bravery 11, Concentration 9, positioning 10, teamüork 10, consistency 8. Diğer defans özellikleri de normal, 15 yok bile. İlginç.. Oyunda Türkiyenin defansını elek yaparlar
    Turkiyenin en iyi 2. stoperi oldugu konusunda emin misin?

Yerli olarak dersen bile katilamam sana,Ibrahim Toraman,Emre Gungor bence daha iyi oyuncular GOkhan Zandan.

Zaten dusuk verilen degerler bariz bir bicimde Gokhan Zanin zayif noktalari.Bence mukemmel bir profil ne fazla ne az.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Turkiyenin en iyi 2. stoperi oldugu konusunda emin misin?

Yerli olarak dersen bile katilamam sana,Ibrahim Toraman,Emre Gungor bence daha iyi oyuncular GOkhan Zandan.

Zaten dusuk verilen degerler bariz bir bicimde Gokhan Zanin zayif noktalari.Bence mukemmel bir profil ne fazla ne az.
    Yerli dicektim pardon. Az olduğunu demiyorum da zaten. İbrahim Toraman yıllardır çağırılmıyor milli takıma, Emre Güngörde anca Gökhanın yedeği. Bunu Gökhan onlardan daha iyi diye demiyorum, ilginç sadece.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MetSel View Post
    Yerli dicektim pardon. Az olduğunu demiyorum da zaten. İbrahim Toraman yıllardır çağırılmıyor milli takıma, Emre Güngörde anca Gökhanın yedeği. Bunu Gökhan onlardan daha iyi diye demiyorum, ilginç sadece.
    Ibrahim Toraman Fatih Terimle uyusmadigi icin cagrilmamistir su gune kadar,bundan sonra yeni bir hocayla eminimki cagrilacaktir.

Emre Gungorde sakatligi vardi bayadir,ayrica dahada ilerde gelisecek bir oyuncu.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Ibrahim Toraman Fatih Terimle uyusmadigi icin cagrilmamistir su gune kadar,bundan sonra yeni bir hocayla eminimki cagrilacaktir.

Emre Gungorde sakatligi vardi bayadir,ayrica dahada ilerde gelisecek bir oyuncu.
    cadan bahs ediyoruz pasi tabiki yuksek olucaktir Emrenin. Ama sakat olmasaydi bile Gokhan oynardi. Bakalım yeni gelen hoca napıcaktır. Sölediğim oki yani Gökhan hakikaten böyleyse vay halimize milli takımın

Mesaj Yetkileri