Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
Kusura bakma ama verdiğin sitede Türkçe'yi doğru kullanamıyorlar. Önce Türkçe'yi öğrensinler.

Ayrıca;
Ankaragücü, Atatürk'e yaptığı saygısızlıktan sonra benim gözümde düştü.
Ne saygısızlık yapmış arkadaşım ? Bu haber dün aceleyle kondu düzenleme yapmamışlar üzerinde. Dediklerine dikkat et ayık ol.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Ben hiç bilmediğim bir siteye inanmaktansa CNN'e inanmayı tercih ederim. Daha Türkçeyi bilmiyor nasıl oluyorsa site çalışanları.Ama dediğin de doğru olabilir tabi.Fakat her ne olursa olsun Ankaragücünün bu sene çok karışık işler içinde oldugunu gizleyemez.

Şuanda 100.yılında rezil olma durumuna gelmiş bir takım görüntüsünde Ankara.Takım yönetmeyi bırakın, bakkal dükkanı çeviremeyecek adamlar başta şuanda Ankaragücünde.
CNN sadece ajanslardan haber alıyo. Bu site Vassell'le daha önce defalarca görüşmüş yemek yemiş adamlar tarafından yönetiliyo. Ankaragücü'nün içinde olan adamlar bunlar.

Zaten bu yapılanlara ben laf etmiyorum. Benim anlattığım Vassell ve Bebbe hakkında yapılan gereksiz haberler.

Dediklerinede dikkat et istersen. Seninde taraftarlığını yaptığın kulup 4-5 yıldır herkese para dağıtıyo bilmem farkındamısın. Kim bakkal dükkanı çeviremeyecek adam finans dengelerine bakarak görebilirsin.