Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Oyunun kendi hazır taktiği olan diamon mu abi ? Hiç komut ellemedin mi ?

Eğer öyleyse bende ona geçeceğim de.

-----------------------------------------

Arkadaşlar bana hangi mevkiide nasıl Closing Down vermemiz gerektiğini anlatabilri misiniz ?

2 senedir sırf bu komutu tam anlamadıgım ve hangi mevkiye nasıl vereceğimi kestiremedğim için taktiklerim başarısız oluyor.

Diamond u kendime göre uyarLadım. Bazı ayarLamaLar yaptım oyuncuLarımın özeLLikLerine göre.

CLosing Down u oyun stiLine göre ayarLamaLısın. YükLenerek oynuyorsan ve önceLLikLi mentaLiten atak ise CLosing down u yüksek tutman gerek. Bu tarz oyun stiLinde savunmada ki iki DC hariç diğer bütün oyuncuLarın CLosing Down değerLerini yüksek tutmaLısın. Burda amaç topu bir an önce rakipten aLıp, hemen atağa çıkmaktır. Bu mantıkLa hareket edebiLirsin.

DiyeLim defansif oynuyorsun. O zaman CLosing down değerLerini düşürebiLirsin. NasıL oLsa rakibi üstüne bekLediğin için OyuncuLarın rakip takım üstüne geLdikLerinde topa hamLe yapmaLarını sağLarsın. Topu aLmak için bir aceLen yoktur. Rakibi üstüne bekLersin, sana doğru hamLe yaptığında topu kapar, kontra atak iLe pozisyon üretmeye çaLışırsın.

Sistem budur.