1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Gökhan Zan

Hybrid View

  1. #1

    Default

    Güç ve denge düşsün denebilir ama nasıl düşsün orası önemli. Sadece özellikler düşürülsün CA 120'lere mi çekilsin veya 132 CA normalse dengeyi kurmak için ne öneriliyor? Bir de gözden kaçırılmaması gereken çok önemli bir nokta var, o da şu; yukarıda dikkat ederseniz istikrar 8 görünüyor. Bu şu demek (bir zamanlar sigames forumunda görmüştüm bu açıklamayı), oyuncu takribi olarak ancak 25 maçın 8'inde CA değerinin hakkını vererek oynayabilecek. Geri kalan maçlarda, Gökhan için her 3 maçın 2'sinde, özelliklerini sahaya yansıtamayacak, yeri gelecek şarj yiyip yere kapaklanacak yeri gelecek marke ettiği adamı bozamayacak.

    Profilde -isabetli olarak- bir stoperin başına bela açacak bir sürü şey var. Tüm parametreleri göz önüne alırsak Gökhan'ın olduğundan iyi bir oyuncu olarak maç motoruna etki edeceğini düşünmüyorum hatta kendisiyle 1 sezon çalışma mutluluğunu (!) da yaşadım. Mayıs sonu itibariyle kulübümüz kendisiyle yollarını ayırmaya karar verdi.

  2. #2
    Nesil
    2003
    Yaş
    47
    Mesajlar
    4,569

    Default

    En kisa yoldan soyleyeyim dusuncemi.

    Eger Gokhan Zan'in gucunde ve dengesinde dusus gerekiyorsa (yani CA'da), Gokhan Zan'dan 6 puan yuksek CA'ya sahip olan Ibrahim Toraman'da da dusus gerekiyor.

    Toraman'in bence yuksek seviyede olan konsantrasyon (17->15), pozisyon alma (10->8), tackling (16->15) gibi ozellikleri duserse, Gokhan Zan'in gucu (18->16) ve dengesi (15->13) dusebilir.

    Neden Ibrahim Toraman ile Gokhan Zan karsilastiriliyor derseniz, sonucta Ibrahim Toraman su anda 2. en iyi Turk stoper, Gokhan Zan ise en iyi 4. Turk stoper (1. Servet, 3. Eren Gungor). Kendileri arasinda da mantikli bir denge olmali. Toraman ile Gokhan'in arasinda 10 CA'lik bir fark yaratmamiz hic mantikli olmaz.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •