1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Threaded View

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Güiza'yı yolla çok fazla para ödüyorsun maaş olarak. Yerine iki oyuncu alırsın. Bide Vederson'a hiç gerek yok.
    Guiza, Kerzhakov'u bulana kadar mecburiydi, şu an ise oynatmasam da olur. Yaşlandı, eğer bu şekilde satabilirsem hemen gönderirim.

Wederson'u sadece Santos sakatlandığında, cezaya girdiğinde oynatıyorum, madem gerek yok listeye alıyorum ancak ben onu da satamayacağım ve kadronun gerisi bu tarz oyuncularla dolmuş olacak. Ne yapsam bilmiyorum. Acaba buna bir önerin var mı?

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Wederson'u da yollayabilirsin. Sol bek için gerekirse Bekir'ide oynatırsın. Squad Harmony'ide düşünmek lazım.
    Selçuk yerine Baroniyi yollayabilirsin aslında. Yabancı hakkını oyunun kaderini dieştirebilecek biri için kullan bence.
    Sağ tarafta Colin yerine Özeri oynatabilirsin. Özer kanatta çok başarılı.
    Colin ve Ahmet Arı'yı forvette rotasyonda kullanabilirsin. Güiza'yı en kötü mutual terminatino diyerek yolla, sırf yıllık maaşı ile bir transfer yaparsın. Kerzhakov yerinede daha iyi forvetlerle alabilirsin aslında. Semih'in yanına Welliton falan çok iyi oluyor

Kaçıncı sezondasın bilmiyorum ama Alex 34 yaşına kadar hala oyunu kaderini değiştirebilecek bir oyuncu. Burak ve Uğur'u satmak hiç kolay değil ben sözleşmeleri bitene kadar her sezon başka takıma kiraladım.

Eğer oyuncuları elinden çıkarmak isteyip çıkaramıyosan başka takımlara bedelsiz kirala, ufak tefek bişiler kazanırsın, sene sonunda satın alırlar falan. Yada para önemli değil kurtulayım diyorsan bedelsiz olarak başka takımlara teklif et hiç kabul etmiyolarsa kontratını fesih etmeye çalış. Daha cüzi miktarlara anlaşabiliyosun, serbest bıraktığın takdirde alması gereken tüm parayı alıyor, finans olarak zor durumda kalma.
    Hmm, bi düşüneyim, 3. sezonu oynuyorum. Özer'i kanatta hiç düşünmemiştim. Kazım'ı monte ettim ve Ahmet Arı'yı da alınca değiştirerek oynatmaya başladım. Özer'i Alex'i oynattığım için oynatmıyordum, zaten geçen sene de Hamburg'da kiralık oynadı ve Alex'i kullandım. Bu sene ise kayıt bile etmedim, çünkü kontenjan kalmamıştı Di Maria için. Alex hakkında haklısın, etkisi büyük ama fiziksel özelliklerinden dolayı onu maçın 60. dakikasına kadar ancak oynatabiliyorum. Onun yerine Mehmet Topuz'u oynatığımda 90 dakikayı rahatça çıkarıyor ve izlenimime göre daha iyi katkı yapıyor.

Sol için çok haklısınız, bu zamana kadar yanlış düşünmüşüm, dediğin gibi Bekir, hatta daha iyisi Burdisso o bölgede oynuyor.

Benim bir de şöyle problemim var, bunu belki 2006'dan beri çekiyorum ama kendi kendime bir çözüm üretemedim. Eminim siz yardım edebilirsiniz. Ben bu oyunumda Wederson, Bekir ve Önderi sadece bölgelerinin ikinci, hatta Bekir için üçüncü oyuncusu olarak oynatıyorum. Yani sakatlık ve ceza durumları dışında almıyorum ve rotasyonda gerektirmiyor, çünkü Gökhan, Santos ve defans üçlüm (Lugano, Burdisso, Ömer) orayı kurtarıyor. Bunları sırf zor durumlar için tutup da, sorun çekmek yerine onları göndersem, belirttiğim durumlarda problem çekermiyim. Mesela Ali Bilgin'in bu sene oynadığı gibi, sağ bek için gerektiğinde Kazım oynasa, Burdisso sol bek oynasa. Birden fazla sakatlık ve ceza durumunda da bu patlayacaktır, o zaman gençlerden yararlansak nasıl olur? Ya da bunları unutun, bana ne diyebilirsiniz?

Kiralama olayı ise daha iyi duruyor.Her türlü para kaybediyorum zaten. Bunun yanında örneğin Guiza'nın maaşının fazla olmasını da bu zamana kadar düşünmemiştim. Kesinlikle kurtulmalıyım.

Welliton'u bir arada gözlemciler söylüyordu ama o zaman para yoktu, Kerzhakov şu an çok iyi hatta 28 yaında olmasına rağmen Bayern almakta bayağı diretti ama ben iyi bir forvet buldum heyecanıyla satmadım o da problem çıkarmadı. Problem çıkarmadı derken, Lugano bende 2 yıldır gitmek istiyor, 31 yaşında artık iyi bir paraya satamam herhalde, yeni sözleşme de kabul etmiyor. Ne önerirsiniz?
    Last edited by gungorbdk : 22.Kasım.2009 at 17:13

Mesaj Yetkileri