Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
Başkan son 3 oyunda(2007-08-09) olduğu gibi kendi insiyatifiyle bu adamları satmaya başladı. Sürekli yerlerine adam buldum, geliştirdim onları da sattı. Hayır bi de transferin bitmesine 3 gün kala satıyo, gel de adam bul o saatten sonra. Kendi bulup yetiştirdğim 4 adam toplam 30 milyon euro ya gitti. Para güzel geliyo kulağa ama, en ufak bi istek kalmadı içimde. Niye o parayla yine adam alıp uğraşıyım ki?
Kulüp çok borç altında olunca maç motoru seni "sallamıyor" ve" kulüp ayakta kalır sen umrumda değilsin" oluyor. Çoğunlukla sana katılıyorum. Zamanında gerçekte de Denizlispor'un oyuncularını bir bir sattılar. Kim parladıysa gitti, para geldi de ne oldu= Gene borç oldu gene başarısızlık... Kulüpten gidenlere bakıyorum da Yusuf Şimşek, Servet Çetin, Çağdaş, Ümit Bozkurt, Ahmed Hassan, El Saka, Mustafa Özkan, Veysel... Hey gidim hey, ne oyuncuar vardı, aynı oyuncular kalsa ya da satılanlardan gelen paralarla hiç olmassa birazıyla iyi adamlar alınsa bu halde olur muyduk!...

Oyunda ise UEFA'ya katılmayı garantiledim mesela 10.2 patch'de, 2. sezon öncesi 23 Milyon TL'lik oyuncu sattım, kulüp 6 Milyonunu verdi, gene hiç yoktan iyidir, aslında hadi doğru da sayılır bu özellik. Maaş bütçesi borçlar falan böyle karşılarız ancak Başarıya rağmen de transfere para kalmıyor... ya da ayrılmıyor... Hedef ekonomi oldu, kulüp başarısı hikaye...