Şişirme olmadığını kimse iddia edemez zaten.Ayrıca 16 finishing var adamda herkez gol atamadığından bahsediyor.Üstelik zihinsel özellikleride o kadar iyi değil.
Birde benim şöyle bi açıklamam olucak Hayrettin abi ve hissiz hocamın yorumlarına istinaden özellikle, adamı mevkisine yerleştirip hiç bişey bilmesem; basic standartlardan zaten oyun bana gösteriyor en iyi hangi rolde verim alacağımı.Ben tamamen kasten, bilerek ve isteyerek oynattım bu adamı Inside olarak.Ama bende şöyle bi olay varadama göre taktik yapmam, taktiğe göre adam alırım.Benim Amclerim her zaman Inside Forward'dır ve öyle oynatırım.Yine başlasam Sporting ile yine inside oynatır, yine verim alamam yine satarım. Şampiyon olamıyacakmıyım bunun için, olmıyım sorun deil. Ama hiçbir zaman taktiğimden ödün vermem.Bu adamıda yine böle çıkar yerden yere vururum
Selamlar...

adama göre taktik yapmam, taktiğe göre adam alırım.Benim Amclerim her zaman Inside Forward'dır ve öyle oynatırım.Yine başlasam Sporting ile yine inside oynatır, yine verim alamam yine satarım. Şampiyon olamıyacakmıyım bunun için, olmıyım sorun deil. Ama hiçbir zaman taktiğimden ödün vermem.Bu adamıda yine böle çıkar yerden yere vururum
Alıntılı Yanıtla