Sayfa 290 / 367 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340 ... SonSon
8,671 ile 8,700 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Udinese, James Rodriguez'i bitirdi

Serie A ekiplerinden Udinese, Banfield ile genç yıldız James Rodriguez için el sıkıştı.

Udinese'nin, Arjantin Şampiyonu Banfield'da forma giyen 18 yaşındaki James Rodriguez'i gelecek sezon kadrosuna katacağı öğrenildi.

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatlari üstüne çeken Kolombiyalı futbolcu, orta sahada görev yapıyor. Genç yıldız, Banfield formasıyla bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırdı.

Rodriguez, Libertadores Kupası'nda forma giyecek ve Dünya Kupası'nın ardından Udinese'nin yolunu tutacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Juve, Gago'yu Gözüne Kestirdi

Real Madrid'de düzenli olarak forma giyme şansı bulamayan Fernando Gago, ocak ayında Çizme'nin yolunu tutabilir.

Real Madrid'de geleceği belirsizlikle dolu olan Fernando Gago için, Juventus girişimlere başladı.

Il Corriere dello Sport'un haberine göre, Torino temsilcisi, Arjantinli orta saha oyuncusunu ocak ayında kiralama yoluna gidecek. Juventus'un satın alma opsiyonunu da içeren bir anlaşma için Real Madrid'in kapısını çalması bekleniyor.

Yaklaşan Dünya Kupası öncesinde sürekli oynamanın öneminin farkında olan 23 yaşındaki başarılı oyuncu, İspanyol başkentinde mutlu değil.

Manuel Pellegrini'nin gözüne giremeyen Gago, bu sezon La Liga'da sadece 4 kez forma giyebildi.

Bu konu hakkında basına konuşan başarılı önliberonun menajeri ise, yaptığı açıklamada, "Gago, Dünya Kupası öncesinde sürekli forma giymek istiyor. Oynamadığı zamanlarda ise evinde kalıp ağlıyor" dedi.

Default Totti, Zarate'yle dalga geçti

Roma'nın 10 numarası Francesco Totti, kendisi hakkında yorumlarda bulunan Laziolu oyuncuyla dalga geçti.
    Salı günü bir açıklama yapan Lazio'nun golcü futbolcusu Mauro Zarate, Roma kaptanı Francesco Totti'nin 'bittiğini' söylemişti.

Forzaroma.info adlı sitenin haberine göre, bu açıklamalara bloğundan yanıt veren Totti, "Tüm taraftarları, tüm sporcuları ve Buffon, Del Piero, Messi, Ronaldo, Kaka, Ronaldinho gibi yıldızların Noel'ini kutlarım. Unuttuğum isimler varsa onlardan da özür dilerim. Noel zamanında daha iyi insanlar olmamız gerektiğini düşünüyorum. Zarate'ye de 240 iyi dilek yolluyorum. 2010 senesinde daha çok gol atıp, tarihe geçmek istiyorum ama sanırım elimi çabuk tutmam gerek çünkü ben artık bitik bir oyuncuyum. Gerçi bu sene başında da benim için aynı şeyleri söylemişlerdi" dedi.

Bu arada Totti'nin Zarate'ye iyi dileklerde bulunurken kullandığı 240 rakamı, 33 yaşındaki yıldız oyuncunun şu ana kadar attığı gol sayısını temsil ediyor.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Zarate kendini ne sanıyor acaba? Dünkü ... bugün mü kokuyo? Bu tür polemiklere girerek ismini öne çıkaracak aklınca. Totti'ye böyle bir şey diyebilmek için bir kere aynı kariyere sahip olması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Totti : ) Fena laf koymuş Zarate'ye.

Zarate kimmiş
    2 uzaktan gol atıp 2 frikik golü atmayla Totti'ye sallama hakkı mı kazanacağını zannetmiş şapşal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayında, peki siz kimsiniz zarate'ye sallıyorsunuz

Biz Totticiyiz. Var mı ötesi?

Del Piero_10 Misafir

Default Luca Toni, Roma'ya kiralandı

Bayern Münih'in İtalyan santrforu Luca Toni, yeni yılda kiralık olarak AS Roma forması giyecek.

Teknik direktörü Louis van Gaal ile yaşadığı sorunlar yüzünden Bayern Münih'te istenmeyen adam ilan edilen Luca Toni, sezonun geri kalan kısmında AS Roma forması giyecek.

32 yaşındaki santrforun adı, son dönemde Fenerbahçe dahil birçok Avrupa kulübüyle birlikte anılmıştı.

Bayern Münih, bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Toni'nin Roma'ya kiralandığını duyurdu.

47 kez İtalya Milli Takımı forması giyip 16 gol kaydeden Luca Toni, Roma'da oynayacağı futbolla 2010'da Güney Afrika'da yer almak istiyor.

2006'da Fiorentina formasıyla hem Serie A'da gol kralı olan hem de Avrupa'da Altın Ayakkabı kazanan İtalyan forvet, 2008 yılında Bayern Münih'i şampiyonluğa taşırken de Bundesliga'nın gol kralı olmuştu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

$u adami Baros sakat oldugu icin bizimkiler neden kiralayamadi cok merak ediyorum. adam zaten memnun degil biz de Avrupa Ligi'nde oynuyoruz. kadro desen cok iyi yabanci oyuncular var. bo$una bonservis parasi verecegimize kiralik olarak almak cok daha mantikliydi.

zaten Baros'un duzelip form tutmasi obur sezonu bulacak. bu yuzden bu arayi kiralik oyuncularla kapatmak cok daha iyiydi. ama yalan oldu tabii ki.

Roma cok akilli transfer yapmi$.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

roma boş transfer yamış bence toni çok gereksiz yani romanın golcü eksiği vardı kabul ama toni gol falan atamaz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sananes View Post
    roma boş transfer yamış bence toni çok gereksiz yani romanın golcü eksiği vardı kabul ama toni gol falan atamaz
    Toni nasıl gol atamaz yav. Bence iyi bir transfer Roma adına.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roma sonunda adam akıllı bir forvetşe oynayacak ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    $u adami Baros sakat oldugu icin bizimkiler neden kiralayamadi cok merak ediyorum.
    Roma kiraladığı için olabilir mi?

Del Piero_10 Misafir

Toni, Dünya Kupasına gitmek istediğinden Türkiye'de yeni bir maceraya evet demezdi muhtemelen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel bir golcü iyi bir transfer.. Golleri sıralar artık

Del Piero_10 Misafir

Son 10 yılın önemli transferleri

2000 - Trezeguet (Monaco) alla Juventus, Crespo (Parma) alla Lazio, Dida (Corinthians) al Milan, Batistuta (Fiorentina) alla Roma, Lopez (Valencia) alla Lazio

2001 - Zidane (Juventus) al Real Madrid, Buffon (Parma), Nedved (Lazio) e Thuram (Parma) alla Juventus, Inzaghi (Juventus) al Milan, Rui Costa (Fiorentina) al Milan, Pirlo (Inter) al Milan, Van der Sar (Juventus) al Fulham, Mendieta (Valencia) alla Lazio, Cassano (Bari) alla Roma, Veron (Lazio) al Manchester United, Toldo (Fiorentina) all'Inter, Nakata (Perugia) alla Roma, Stam (Manchester United) alla Lazio, Adriano (Flamengo) all'Inter

2002 - Ronaldo (Inter) al Real Madrid, Rivaldo (Barcellona) al Milan, Seedorf (Inter) al Milan, Nesta (Lazio) al Milan, Camoranesi (Verona) alla Juventus, Cannavaro (Parma) all'Inter, Adriano (Inter) alla Fiorentina e poi al Parma

2003 - Kakà (san Paolo) al Milan, Crespo (Inter) al Chelsea

2004 - Ibrahimovic (Ajax) alla Juventus, Cannavaro (Inter) alla Juventus, Stankovic (Lazio) all'Inter, Cambiasso (Real Madrid) all'Inter, Samuel (Roma) al Real Madrid, Adriano (Parma) all'Inter

2005 - Gilardino (Parma) al Milan, Toni (Palermo) alla Fiorentina, Figo (Real Madrid) all'Inter, Samuel (Real Madrid) all'Inter

2006 - Ibrahimovic e Vieira (Juventus) all'Inter, Shevchenko (Milan) al Chelsea, Mutu (Juventus) alla Fiorentina, Thuram e Zambrotta (Juventus) al Barcellona, Cannavaro ed Emerson (Juventus) al Real Madrid, Maicon (Monaco) all'Inter, Vucinic (Lecce) alla Roma, Cassano (Roma) al Real Madrid

2007 - Toni (Fiorentina) al Bayern Monaco, Iaquinta (Udinese) alla Juventus, Chivu (Roma) all'Inter, Oddo (Lazio) al Milan, Cassano (Real Madrid) alla Sampdoria

2008 - Pato (Internacional) al Milan, Ronaldinho (Barcellona) al Milan, Gilardino (Milan) alla Fiorentina, Flamini (Arsenal) al Milan, Sissoko (Liverpool) alla Juventus, Amauri (Palermo) alla Juventus, Baptista (Real Madrid) alla Roma, Adriano (Inter) al San Paolo e ritorno all'Inter

2009 - Eto'o (Barcellona) all'Inter, Ibrahimovic (Inter) al Barcellona, Kakà (Milan) al Real Madrid, Beckham (LA Galaxy) al Milan. Milito e Motta (Genoa) all'Inter, Lucio (Bayern Monaco) all'Inter, Diego (Werder Brema) alla Juventus, Felipe Melo (Fiorentina) alla Juventus, Sneijder (Real Madrid) all'Inter, Aquilani (Roma) al Liverpool, Adriano (Inter) al Flamengo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Genoa, Rafael Marquez'in Peşinde

İtalyan ekibi Genoa, Barcelona'nın Meksikalı oyuncusu Marquez'i transfer etmek istiyor.

İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport, Genoa'nın Barcelonalı Marquez için zemin yoklaması yaptığını iddia etti.

Bu sezon lige istediği başlangıcı yapamayan ve 11. sırada bulunan Genoa'da teknik direktör Gianpiero Gasperin'in ocak ayında transfer istediği belirtildi.

Bunun üzerine harekete geçen kulüp yönetiminin de, geçez yaz kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadığı Marquez için bir teklif daha götüreceği öğrenildi.

İtalyan kulübünün Barça'ya ne kadarlık bir teklif yapmayı planladığı ise henüz bilinmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Toni nasıl gol atamaz yav. Bence iyi bir transfer Roma adına.
    geçen sezon nerdeyse tüm bayer munih maçlarını izledim haklı çıkacagımı düşünüyorum vasatı aşamayacak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

geçen sezon nerdeyse tüm bayer munih maçlarını izledim haklı çıkacagımı düşünüyorum vasatı aşamayacak
    Kötü performans gösterebilir.Olmayacak şey değil.İlla atar ama bir kaç tane.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Roma nın bitirici forvet eksiğini bence.
    Vucinic beklenen patlamayı bi türlü yapamadı onu beklerken 2.Çernobille karsılasmaktan korkuyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tamam işte bide bunun önceki sezonu var.bu adam o sezon gol kralı olmuştu bu sezon niye atamasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gol mol atamaz zaten lafın gelişiydi gol atacaktır ama saç baş yoldurtacagından da eminim

Del Piero_10 Misafir

Default Pandev'in yerine Floccari

Lazio, Inter'e giden Goran Pandev'in yerine, forvet hattına Genoa'dan Sergio Floccari'yi transfer etti.

Sergio Floccari'nin menajeri Renzo Contratto, Genoalı oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak oynamak üzere Lazio ile anlaştığını açıkladı.

Sky Sport Italia'ya konuşan Contratto, "Kulüple oyuncu arasındaki pürüzler giderildi ve Sergio, Lazio'ya imza attı" dedi.

Geçtiğimiz yaz Atalanta'dan Genoa'ya gelen Floccari, ligin ilk yarısında 11 karşılaşmada forma giyip 4 gol atmıştı.

sakary Ali Misafir

Floccari'yi geçen sene Atalanta'da iken izlemiştim ve baya beğenmiştim iyi bir takıma gider dedim genoa'yada transfer oldu iyi sayılır.

lazioda bence daha iyi işler yapabilir.

Del Piero_10 Misafir

Default Verona Valisi: “Balotelli zavallı biri”

Verona Valisi Flavio Tosi, kent halkı hakkında sert açıklamalar yapan Mario Balotelli’ye yüklendi.

Chievo Verona deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılan Inter, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımının galibiyet golünü kaydeden Mario Balotelli, ırkçı tezahüratlardan şikâyetçi olmuştu.

Verona’nın kendisini aşırı derecede rahatsız ettiğini söyleyen genç golcüye, Verona Valisi Flavio Tosi’den sert yanıt geldi.

Balotelli’yi yaramaz bir çocuğa benzeten Tosi, La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Balotelli küçük bir çocuk gibi davranıyor. Bu tavırla asla saygı duyulan bir şampiyon olamaz. Gerçek şampiyonlar, tepkilere daha olgun cevaplar verirler. Takımına bağlılığıyla bütün İtalya’da tanınan Chievo taraftarına kimse saygısızlık edemez. Zavallı Balotelli asla bir şampiyon olamayacak” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Balotelli'nin seveninden fazla sevmeyeni var sanırım Gerçekten çok antipatik bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bence burada Balotelli haklı bana da ırkçı tezahüratta bulunsalar ben de sert çıkardım ama evet genel olarak pek sevilmeyen bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Vali'nin bir oh iyi oldu demediği kalmış. Acaba zavallı olan ırkçı tezahüratlara maruz kalan futbolcu mu?, yapılanları kınamak yerine Balotelli'ye sallayan vali mi?

İnsanlar şunu bir türlü anlayamıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin, hatta nefret dahi edebilirsin ama bu senin o adama hakaret etmeni ya da aşağılamanı gerektirmez. Zaten bunu yapamazsın ya da yapmamalısın insansan.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Vali'nin bir oh iyi oldu demediği kalmış. Acaba zavallı olan ırkçı tezahüratlara maruz kalan futbolcu mu?, yapılanları kınamak yerine Balotelli'ye sallayan vali mi?

İnsanlar şunu bir türlü anlayamıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin, hatta nefret dahi edebilirsin ama bu senin o adama hakaret etmeni ya da aşağılamanı gerektirmez. Zaten bunu yapamazsın ya da yapmamalısın insansan.
    Aynen katılıyorum...

Mesaj Yetkileri