1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Turksportal Yılın En'leri (2009) - Sonuçlar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Yahu kardesım biz alıskın değiliz
    taşralıyız ondan sasırdık
    Abi onlara bakarken neden dudaklar oynuyordu? O sırada o kızı öptüğünü hayal ediyordun. Çok net bir şekilde ortadaydı bu durum..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Abi onlara bakarken neden dudaklar oynuyordu? O sırada o kızı öptüğünü hayal ediyordun. Çok net bir şekilde ortadaydı bu durum..
    yok artık
    adamın belleğine Behlül olarak kazınmısım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yok artık
    adamın belleğine Behlül olarak kazınmısım
    Behlül en azından ona karşı bişeyler hisseden insanlara yapıyor yapacağını Karşılıklı bir memnuniyet vardı. O hayal ettiğin kız böyle bişey yaptığını bilseydi ne tepki verirdi acaba? Bak yanındaki kızın dudaklarına nefes almasına engel olacak şekilde yapışmış olan adamdan bahsetmiyorum bile.. Gerçi belkide direk ondan bahsetmeliyim. Belkide hayal ettiğin oydu kim bilebilir ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Behlül en azından ona karşı bişeyler hisseden insanlara yapıyor yapacağını Karşılıklı bir memnuniyet vardı. O hayal ettiğin kız böyle bişey yaptığını bilseydi ne tepki verirdi acaba? Bak yanındaki kızın dudaklarına nefes almasına engel olacak şekilde yapışmış olan adamdan bahsetmiyorum bile.. Gerçi belkide direk ondan bahsetmeliyim. Belkide hayal ettiğin oydu kim bilebilir ki?
    Sağolasın şu an seni Freud ya da Haydar Dümen amcam gibi görüyorum seni
    o kız sence o sıra havalara ucmamıs mıydı ve ayrıca bi tek ben mi bakıyor ve hayal ediyordum koca Mecidiyeköyde.Ayrıca dervişin fikri neyse zikri de oymus Serhat bey.Sen de hiç bir ayrıntıyı kacırmamakla birlikte dün gibi de hatırlıyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sağolasın şu an seni Freud ya da Haydar Dümen amcam gibi görüyorum seni
    o kız sence o sıra havalara ucmamıs mıydı ve ayrıca bi tek ben mi bakıyor ve hayal ediyordum koca Mecidiyeköyde.Ayrıca dervişin fikri neyse zikri de oymus Serhat bey.Sen de hiç bir ayrıntıyı kacırmamakla birlikte dün gibi de hatırlıyorsun
    Holografik hafızamı istediğim gibi kullanabiliyorsam bu benim suçummu? Bence kız orada havaya uçtuysa bile tek bir sebebi vardı bence Oda bu çocuğu iyi ki bulmuşum baksana şuradaki çocuk bile onu hayal ediyor.(oradaki çocuk sensin) Çok sanşlıyım çok.. Ayrıca bi sinirlenme seziyorum.Yoksa Emre abi haklımıydı? En sinirli sen misin gerçekten?

Mesaj Yetkileri