1 kere gelirim dedim gelmedim beni seçmişsiniz o alana teşekkür ediyorum![]()
1 kere gelirim dedim gelmedim beni seçmişsiniz o alana teşekkür ediyorum![]()
Serhat isimli kötü adam,
Koca Mecidiyeköy'de Taksi'den inen ve Taksi'ye binen kızları, hanımları kesen sen değil miydin? Yüklenme hiç insanlara,
Ayrıca sırf kurbanlarda değil her gün bekleriz anacım, Şen Kasap, Mahallenizin Kasabı...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güzele bakmak sevaptır denilmiş benimde yaptığım buydu.Güzeli gördün mü hemen onla öpüştüğünü hayal et denilmemiş.Zaten Burak'ı dürtmesek hayal 9 ay 10 gün sonra Burak'ın baba olduğu ana kadar sürecekti.
![]()
yok artık bi de üçüz sahibi olacam
sinirli falan değilim sahada sana iki üç kez düzgün pozisyon al dedim orayı sayıyorsan bilemem
bu arada eminim o kıza obje olarak değil de güzel kız olarak bakmıstın eminim yani buna
bu arada sayın yöneticimiz bursaspora tesekkür ediyorum objektifliğinden ötürü![]()
Demek üçüz olduğunu gördün.Ne diyeyim ki senin kadar hızlı hayal kuran birini daha tanımıyorum.
Yalnız Haydar Dümen'le iletişime geç bence 10 saniyede 3 çocuk sahibi olduğun zamanlara gitmişsin bu süreyi nasıl uzatacağına dair çözümler verir sana.
Yalnız hala erkeği düşünmediğin kesin degil.
Belki erkeği düşündün.Hollanda'ya taşındınız ve evlat edindiniz.
Buda hala seçenekler arasında duruyor.
![]()
Abi konuya bakın ettiğiniz muhabbete bakın![]()
Üye adımı daha da karizmatikleştirmem lazım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"