Originally Posted by
Demre
Regen resimlerini yüklemiyorum, regen de değiller zaten. 10.1 yaması sorunsuz çalışırken 10.2 yamasında ram ihtiyacı doğmaz sanırım. 10.2 ile listelenen değişiklikler ne kadar değiştirebilirki bir oyunu? Bu denli bir ihtiyaç doğsun? Kaldı ki 2gb ram var bilgisayarımda. Anlamadım ve çözemedim bir türlü. Sigames'in forumunda bu sorunla alakalı bir başlık buldum. Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirin demiş moderatörler. Bu da anlamsız gelse de bilgisayar dünyası hepten anlamsız olduğu için onu deneyeceğim bir de.

Originally Posted by
Demre
Format da, yeni windows kurmam da, ekran kartının sürücüsünü güncellemem de, 10.2'yi tekrar indirip kurmam da fayda etmedi. Aynı sorun devam ediyor malesef.

Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Oyunu tekrar kurdugunuzda da aynı sorun çıkyormu?
Buna sebep olacak şeyler. Oyunun ana teması hariç başka bir teme yükledi iseniz.
Pcnizin sistem özellikleri,hardsikin kapasitesi yazma hızı,ram vs. bunlarda etkili.
Şuan tam hatırlayamıyorum ama FM 2007de de bende aynı sorun vardı. Profilleri geç açıyordu ve sistemin biraz düşüktü. Format atıp oyunu tekrar kurup aynı sorunla karsılıyorsan. Ya oyunu yuklerken eksik yüklüyor(kodlarından eksik yükleme yapmış olabilir) yada sistem özelliklerinde çakışma düşüklük vs var.
Sistemim düşük. Ama ne oyunu ilk kurduğumda, ne 10.1 yamasını yüklediğimde bi sorun yoktu. Sadece 10.2 yamasında sorun oldu. 10.2 yaması sistem performansından bu kadar etkilenecek bi değişikliğe sahip mi? Oyun tamamen sade. Oyunla beraber gelenler dışında hiçbir eklenti, resim, logo, forma, .edt .xml dosyaları, editör değişikliği, artık neler varsa piyasada bende hiçbirisi yok. Sadece yamalar var (10.1 yüklemeden doğrudan 10.2'yi de yükleyip denedim yine olmadı).
10.2 yamasını ilk olarak Turksportal'daki bağlantılardan indirip kurmuştum. Daha sonra Sigames'deki bağlantılardan indirip kurdum yine aynı sorun oldu.
Artık Şubat'ta çıkacak yamayı bekleyeceğim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...