Konuyu açan arkadaşıma istinaden yazıyorum bu satırı: bende Fb ile başladım ve bu taktiğimle oynadım 2 sezon; 2 lig şampiyonluğu 1 Lig K. 2 Süper kupa aldım.Taktik her ne kadar önemli olsada tabi kurduğun kadronun kaliteside bir o kadar önemli sonuçta.Yani sadece sistemine bağlama, gerçi kimleri aldın bilmiyorum.Ha şunuda burdan belirtiyim.Yayınlanan kariyerlerde Fb veya daha küçük takımlarla 2. 3. sezonlarda Şl kupaları kaldıran arkadaşlar vardı. Kimsenin başarısına gölge düşürmek istemem fakat inandırıcı gelmeyenler olmuştu açıkçası bana.Sonuçta hepimiz yıllardır bu oyunu oynayan insanlarızBence bazılarını baz alarak üzme kendini
Ama avrupada ilerleyemediğin konusuna gelirsek, ilk sezon Avrupa Ligi'nde 2. sezon ŞLde Çeyrek final oynadım hatta Şlde yarı finalin kapısından döndümBaşkasını bilmem ama benim için 2. sezon Şlde bi çeyrek final başarıdır. Ama dediğim gibi dizilişte iş bitmez.
saol yorumun için üzülüodum valla yenı kariyer actım onuda sildim sinirimdenbiraz tatile cıkmam lazım kafamı dinlim sonra açıcam gene bi kariyer

Bence bazılarını baz alarak üzme kendini
Başkasını bilmem ama benim için 2. sezon Şlde bi çeyrek final başarıdır. Ama dediğim gibi dizilişte iş bitmez.
Alıntılı Yanıtla