1 ile 30 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

FB için Zigic nası bi forvet....cavenaghi mi zigic mi yoksa daha yetenekli ve genç birimi...Haa bide aruone Kone mi ne vardı ktampala falan bunlar genç ama yabancı sınırlaması ve Anelkadan vazgeçemem yani 1 forvet alıcam ama hangisi kararsız kaldım...Tşk.

ya arkadaslar anelkanın yanına iyi bi yerli forvet var mı ilk sezon için yoksa sonradan tevfik,caner falan super oluyo
    eger yabancı alırsam da sag kanata yabancı alamıyorum cunku fenerde dl ve dr de yok oraya da yabancı aldım
    ayrıca tuncayın sözlesmesini uzatan war mı adama dunyaları versen de nafile iki sezon sonra gidiyo
    bi de ikinci lig olarak italyayı sectim ben hangi oyuncuya el attıysam en az 7-8 klup pesine dusuyo bu yuzden oyuncu bana gelmiyo ancak shortlist ten cıkartırsam teklif yaptıktan sonra bana geliyo bu konuda bi cozumunuz war mı

Default yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar kim kallström(rennes) ve rafinha(schalke 04) bunlar nası oynuyoo hiç transfer aden oldumu...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uguryasin
    ya arkadaslar anelkanın yanına iyi bi yerli forvet var mı ilk sezon için yoksa sonradan tevfik,caner falan super oluyo
    eger yabancı alırsam da sag kanata yabancı alamıyorum cunku fenerde dl ve dr de yok oraya da yabancı aldım
    ayrıca tuncayın sözlesmesini uzatan war mı adama dunyaları versen de nafile iki sezon sonra gidiyo
    bi de ikinci lig olarak italyayı sectim ben hangi oyuncuya el attıysam en az 7-8 klup pesine dusuyo bu yuzden oyuncu bana gelmiyo ancak shortlist ten cıkartırsam teklif yaptıktan sonra bana geliyo bu konuda bi cozumunuz war mı
    ayni sorun alextede var hicbir teklifi kabul etmiyor.

Quote Originally Posted by Omerdinho
    ayni sorun alextede var hicbir teklifi kabul etmiyor.
    Bende oyunu ilk açtığımda beğendiğim futbolcuların sözleşme tarihlerini uzattım...Alex kabul etti ama tuncay malesef.

Mesaj Yetkileri