1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bu Takım Neden Top Oynamaz ?

Hybrid View

Bi kere squad harmony nin bozuldugu kesin...Bir de defansta Luganonun yerini dolduramadığını düşünüyorum.Otamendi ve Ömer Toprağı birlikte oynatırsan hava hakimiyeti iyi oyunculardan çok gol yersin kanımca (gerek forvetten gerekse duran toptan stoperden)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Otamendi ve Ömer Toprağı birlikte oynatırsan hava hakimiyeti iyi oyunculardan çok gol yersin kanımca (gerek forvetten gerekse duran toptan stoperden)
    sen bu ikiliyi al kardes sana banko 10 yıl oynasın avrupada başarıya koş ddiorm bu 2 defansa her turlu paryı veririm 2 si acayip uyumlu oynuyor 4.sezonumdayım 2 senedir bu iksiyle oynuorm stoperde herkes peşinde ikisininde chelsea mi dersin madrid mi dersi o biçim o bakımdan sorunun defansta değil ilk sezon fazla yüklenmişsin takıma elindeki mevcut kadroyu çok bozmayacaktın sorun burda bence

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    sen bu ikiliyi al kardes sana banko 10 yıl oynasın avrupada başarıya koş ddiorm bu 2 defansa her turlu paryı veririm 2 si acayip uyumlu oynuyor 4.sezonumdayım 2 senedir bu iksiyle oynuorm stoperde herkes peşinde ikisininde chelsea mi dersin madrid mi dersi o biçim o bakımdan sorunun defansta değil ilk sezon fazla yüklenmişsin takıma elindeki mevcut kadroyu çok bozmayacaktın sorun burda bence
    Kardeş anlamamışsın asıl söylemek istediğimi...Ömer Toprak ve Otamendi tek tek baktığımızda iyi oynayan oyuncular ama duran topları ve rakip forvetlerin uzun boylu olabileceğini düşünürsek ikisinin defansın ortasında birlikte oynaması bence sorun yaratır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ile ilk sezon yaptıklarım arkadasınkı ile hemen hemen aynı ve sonuçlar ortada bence olay tamamen taktik ile alakalı bu benim kendi yaptığım bir taktik ve ben çok iyi sonuç aldım istersen sende bir dene.

Mesaj Yetkileri