MiLan kariyerimde iLk sezon ortasında gençLeştirme rotasyonuna aLdım. İkinci sezon ortasındayım ve Bovo, Otamendi ve Tiago SiLva ya rağmen savunmaya koyduğum iLk isim. Çok müthiş bir oyuncu.
önsezileri saydığınız diğer isimlere göre çok düşük değil mi???
önsezileri saydığınız diğer isimlere göre çok düşük değil mi???
Önsezi-Anticipation'da iş bitiyor gibi davranıyorsun.Sergiy'in dier 3 adamdan iyi en az 4-5 özelliği var.Kaldı ki passing özelliği bu denli düşükken, önseziyi olmazsa olmaz gibi lanse etmen, bence gereksiz bi muhalefet örneği kusura bakma.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Önsezi-Anticipation'da iş bitiyor gibi davranıyorsun.Sergiy'in dier 3 adamdan iyi en az 4-5 özelliği var.Kaldı ki passing özelliği bu denli düşükken, önseziyi olmazsa olmaz gibi lanse etmen, bence gereksiz bi muhalefet örneği kusura bakma.
kimseye muhalefet olduğum yok ki yahu nerden çıkardın? ben Luffy'ye birşe sordum, o kadar...
kaldı ki savunma yaparken çok önemlidir anticipation. topa müdahele etme, zamanlama, oyunu okuma açısından... ama tabi ne tarz oynatıldığına göre değişir..
siz de direk saldırmışsınız arkadaşa düzgün bir cümle kurmuş herhangi bir hakaret de etmemiş niye böyle davrandın anlamadım doğrusu ? bence de sezme özelliğinin yüksek olması lazım pek hızlı bir adam olmadığı için...