Adı : Andre Pierre Gignac
Takım : Toulouse
Mevki : ST
Önemli Özellikleri : Finishing, Long Shots
Kendisi tam bir gol makinesi, herkese tavsiye ediyorum. Yaklaşık 7.5 - 8 Mn'a kadronuza katabilirsiniz.
Adı : Andre Pierre Gignac
Takım : Toulouse
Mevki : ST
Önemli Özellikleri : Finishing, Long Shots
Kendisi tam bir gol makinesi, herkese tavsiye ediyorum. Yaklaşık 7.5 - 8 Mn'a kadronuza katabilirsiniz.
Bu adam gerçekte çok sağlam bir golcü. Oyunda da özellikleri iyi girilmiş. Bir denemk lazım.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Bu adama hastayım . Her türlü atıyor golü.Kesinlikle tavsiye ediyorum
Bu sene daha bir iyi olmuş.Kesinlikle alınmalı...
Kesinlikle alınmalı bence de. Benim kariyerimde 34 maçta 35 gol attı ligde neredeyse tanju çolak'ın rekorunu kırıyordu Galatasaray'da. Sezon boyunca attığı toplam gol 47.
sizlere güvendim 3. sezon 14 milyon euroya aldım..
Bakalım neler olucak..
Sentugo.
çok harika oyuncu fenerbahçe kariyerimde 2.sezonu tek forvet oynatıyorum harika oynuyor
Aldım ve 2 maçta 2 gol 3 asist ile oynadı..
Pişman olmayacağım bir trasnfer yaptım.. Süper oyuncu
Geçmişinie baktım.. Her sezon ligte en az 20 gol atmış.. Ben onu uçuttururum
Sentugo.
arkadaş herkezde oynamış bi bende oynamadı herhalde adam için taktik yaptık gene oynamıo sattım gitti uzak dursun benden
owww bu oyuncunun hastasııyım on numara bi oyuncu fenere ondan oncede juventus kariyermde hmen almıstım taraftarın gözbebeği oluyor benımde tabiiki
Gignac Bu oyundaki en iyi forvetler arasına çok rahat girer.Şahsen FM2006'dan beri takip ettiğim bi oyuncu.FM2010'da da bi değişiklik yok.50 Küsür maçta 47 gol attı bende Asist özelliğde çok yüksek.Kısacası herkeze öneriyorum.Neler yaptığını görmek istiyorsanız Piacenza Kariyer sayfamı ziyaret edebilirsiniz
Beşiktaş kariyerimde uefa 2. turda oynadım Toulouse'la. Gignac ilk maçta Man of the match seçildi. 1 Gol attı ama defansı çok karıştırdı. Toramanı üstüne salmama rağmen hiç etkisizleşmedi. Off the ball ve çabuklğunun yüksek olması sebebiyle markajdan çok rahat kurtuluyor. Scout yolladım BJK' ya gelmem diyor. Hoş Holosko varken işim olmaz ama yine de denedim.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ligin ortasindayim 24 mac oynandi
24 mac 23 gol 9 asist...
Bu adam insan degil
Q.P.R'ye gelir mi acaba taksitle felan almayı dusunuyorum
Kaçıncı sezon?
daha yeni actim save i ilk sezon bitmek uzere ligden cktim
Gelmeyebilir ama şansını denemen lazım..
Gelmez QPR'ye
geliyodu ama parada anlasamadık
Zaten parada anlaşamazsın,problem parada anlaşamamak, yoksa taksitle 100M bile verirsen her kulüple, kabul edilir
Herhalde taktikle alakalı gol atamama durumu. Toulouse'la oyun açtım hazırlık maçlarındayım 3-5 tane atıyo her maç. Total Dominasyon dizilimiyle oynuyorum Kazım - Mansare oynatıyorum ama Chukwuma Akabueze aldım onu koyuyorum şimdi yine aynı 3-5 her maç
Rüzgar Gibi geçti.!
5.5 peşin , 5.5 48 ay vadeli galatasaray'a aldım bu adamı. 1 sezon oynatabilme şansım oldu =)) 21 maç süper lig ; 15 gol. 7 maç avrupa ; 12 gol atıp. 21 milyon euro'ya Barcelona'ya transfer oldu.. ve şu anda barcelona da 15 maçta 10 gollük bir ortalama yakalamış durumda..
Ele avuca sığmayan bi oyuncu , kesinlikle öneriyorum ama onu kadroda tutmak en az almak kadar zor.
50 maçta 45 golle oynadı.İşte kanıtı.
Aynı zamanda dünya çapında 1-2 ödül kazandı.Nasıl gösterebileceğimi söylerseniz onları da koyabilirim.
Ben Fenerbahçe'ye aldım. Her sezon kesinlikle 15 gol kesin atıyor.
(/s)
tam bır makına
Galatasaray'a 2.devrenin başında aldım(2.sezon)adam 23 gol attı Avrupa'da yılın en iyi 3 forveti seçildi müthiş bir oyuncu daha diyecek birşey bulamıyorum
Forvette hangi rolü veriyorsunuz arkadaşlar