Ama dün yaptığı asistte asist hani. Süper yolladı topu Patoya.
Lazio kaçamadı
Serie A'da haftanın önemli maçlarından biri Lazio ile Fiorentina arasındaydı. Maçın başında Silviglia ile öne geçen Lazio, son dakikada Keirrison'a engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fiorentina 35 puana, Lazio da 26 puana yükseldi.
Bir çok eksik ve teknik direktörümüzden yoksun çıktığımız maçta, Udinese'yi deplasmanda 3-2 yenerek Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz.
Puan farkı ne kadar acaba.?
Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli'nin, koyu bir Milan taraftarı olduğu biliniyor. Balotelli'nin Milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, Interliler bu duruma çok şaşırmıştı. Balotelli'nin, formasını giydiği Inter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. Genç futbolcunun son açıklamaları ise Inter taraftarını kızdıracak cinsten.
Balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, “Milano denince benim aklıma sadece Milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. Ronaldinho transferiyle içindeki Milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten Balotelli, odasının duvarlarında Brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. Bununla da yetinmeyen Balotelli, Milan'ın Manchester United ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.
Antipatik ama işi biliyo adamım.![]()
I'm back...
Moratti sezon sonu sutlar takimdan![]()
Balotelli helal olsun kim tutar seni.Ben sevindim Milan'ı tutmasını desteklemesini İnşAllah onu Milan'da görürüz..
Bu adam en fazla 1-2 sene daha üst düzey takımda oynar sonra bu karakterle gider Cagliari'de Catania'da devam eder... Görürsünüz bak.
Konuya girerken "Kesin bu adam Milanlı o yüzden seviyorum bunu" dedim ve gerçekten öyleymiş![]()
Ama Ronaldo çıkıp ben Chelsea taraftarıyım, hatta geçen Chelsea-xxx maçına bile gittim Stamford'a , deliler gibi sevindim Chelsea yenince felan demiyor![]()
Balotelli resmen beni kovun demiş.Çok seviyorsa Milan'ı Milan alsın o zaman.
So what?
Saike
Bu adam inanılmaz antipatik ya.
Sözleşmesini uzatıp, parasını da artırmazlarsa ben de Real Madrid'li olayım.![]()
Gökhan Gönül Galatasaray'lı değil miydi?
Bu bir kadının kocasına , " Seninle evliyim Faruk, ama ben Necatiye aşığım" demesi gibi birşey.
Gökhan Gönül GS'yi tutuyormu bilmiyorum ama Caner Erkin FB'li olduğunu belirtmişti..Ama onlar böyle Balotelli gibi konuşmalar yapmadı yapamazda zaten hemen 2 saniyede kapının önüne konurlar.Balotelli'ye tam tersi olabilir...Ama ben şahsen Milan forması giyerse sevinirim..
Bence bu kadar açık açık söylememeliydi, bizimkiler gibi çocukluğumdan beri Inter'liyim de dememeli.
heyt maşallah Balotelli'de coşmuş yani tamam söyleyebilirde şeyini çıkarmış biraz tamam de ama Milanlıydım de şu anda profesyonelim takım tutmam anlamsız olur falan de![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Caner'de F.Bahçe'nin maçlarından önce sakinleştirici alıyorum fln demiştiOlur böyle şeyler her futbolcu tuttuğu takımda oynayacak diye bi kaide yok. Ben oynamazdım agaa o farklı tabi
![]()
![]()