1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: İşte Galatasaray'ın cezası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adamın sarhoş olduğunu düşünüyorum, zaten ailesi eğer iyileşebilirse, hastaneden çıkabilirse maçlara gitmesine asla izin vermeyeceğiz diyor.

Bence burada düşen taraftar kadar, orada onu döven ve düşmesine sebep olan kişi bulunup cezalandırılmalı. Savcılık serbest bırakmış sanırım kendisini, en azından federasyon maç izlemesini yasaklamalı stadlarda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Adamın sarhoş olduğunu düşünüyorum, zaten ailesi eğer iyileşebilirse, hastaneden çıkabilirse maçlara gitmesine asla izin vermeyeceğiz diyor.

Bence burada düşen taraftar kadar, orada onu döven ve düşmesine sebep olan kişi bulunup cezalandırılmalı. Savcılık serbest bırakmış sanırım kendisini, en azından federasyon maç izlemesini yasaklamalı stadlarda.

zaten onu da kapıdışarı etsinler... maç izlemek dışında başka amaçlarla sahaya girenler kulübe zarar veriyor...BJK'de de böyler,FB de de böyle, bizde de böyle...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

1500 Tl ve 6 ay men cezası verilir.Çünkü taraftara verilen ceza hep böyle oluyor.

Mesaj Yetkileri