YÜKSEK PAS YÜZDESİ!

Bir de arkadaşlar sistemi kurarken topun bizim hakimiyetimizde olmasını istiyordum ve bu yönde ayarladım herşeyi. Top ne kadar çok sizdeyse rakip kalede pozisyon bulma şansınız o kadar yüksek olur.Topu rakibe ne kadar az gösterirseniz kontrol sizde kalır. Kalenizde az pozisyon yersiniz. zaten ligin en az gol yiyen takımıyım. Mesele az gol yemek değil. Kaliteli defans ve kalecilerle de bunu sağlayabilirsiniz ama aşağıya bastığım resim sahada ne kadar az top kaybıyla oynadığımızı söylüyor. Aslında kadromda yer alan oyuncular öyle ahım şahım deli gibi pas yapan adamlar değil fakat sistem onların minimum derecede pas hatasıyla oynamalarını sağlıyor. Ligde en iyi pas yüzdesiyle oynayan oyuncuların arasında ilk 11'deki oyuncularımdan 9 tanesi var Diğer 2 oyuncumuzun biri sol bekteki oyuncumuz ve biri de kalecimiz. İkisi de % 72 pas yüzdesiyle oynuyor Yani böylesine pas yüzdesine ulaştıktan sonra puan kaybı fazla yaşamazsınız. Eğer "ben de ilk 11'in tamamını oyuncu kalitesi nasıl olursa olsun bu şekilde pas yüzdesine ulaştırıyorum" diyen varsa , taktiğini mutlaka incelemek isterim