Sayfa 302 / 367 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352 ... SonSon
9,031 ile 9,060 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

bence çok gereksiz bi haraket olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnter Roma'ya kaybetmez bence.Milan geçen hafta kazansaydı çok iyi olacaktı ama bu şansı teptiler.İnter her şeye rağmen sezon sonunda mutlu sona ulaşacak gibi geliyor bana.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Inter-Roma'dan ziyade Mourinho karşısında Ranieri'ye şans vermiyorum.

Nesil
    2006

Milandan son iki maçtaki performansından dolayı ümidimi kestim. Umarım Şampiyonlar Ligine katılma hakkı elde etmezler. Takımı sıfırdan kurmaları ve Ronaldinho'nun kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.

Roma'nın Inter'i yenip, şampiyonluk yolunda avantaj yakalayacağını ve Napoli'nin Cataina'dan puan alıp Avrupa Kupalarına katılma ihtimalini güçlendireceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ne olursa olsun bu yarışı Inter kazanacak gibi duruyor...

Del Piero_10 Misafir

Default Balotelli satılık listesine konmak istiyor

Inter'in genç yıldızı, lacivert siyahlı kulüpten ayrılmayı kafasına koydu...

Hocasıyla ve kulübüyle arasında sorunlar bulunan Mario Balotelli, menajeri Mino Raiola aracılığıyla Inter'den transfer listesine konmasını talep edecek.

La Stampa'nın haberine göre, İtalyan oyuncu ve menajeri, teknik direktör Jose Mourinho tarafından dışlanmaktan bıkmış durumdalar.

Arka arkaya 5. maçta da kadronun dışında kalan Balotelli'nin, cuma günü hocasıyla arasını düzeltme amaçlı konuşmaları da sonuçsuz kaldı.

Bu gelişmeler, Inter'in ezeli rakibi Milan'ın iştahını kabartacağa benziyor. 19 yaşındaki futbolcunun kırmızı siyahlı formayla görüntülenmesinden sonra, Milan Başkanı Silvio Berlusconi, Balotelli'nin Milan tipinde bir oyuncu olduğunu ifade etmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne sorunlu adam şu Mario.

sakary Ali Misafir

alsın Milan da Mario rahatlasın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Harbiden ha şimdi bu gerekirse ağlar Milan'a gitmek için Gelsin buyursun..

transfer listed by request olacak mı bakalım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ve maçı Roma 2-1 kazanarak zirve yolunda önemli bir adım attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İnter'in attığı gol ofsayttı zaten. 5 dk. sonra da 2.'yi yediler. 2. golde yatıp kalkıp Taddei'nin yeteneksizliğine dua etsinler. Beceriksizliği kaleye vurduğu topun Toni'nin önünde kalmasına sebep oldu ve gol oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inter ofsayttan golle puan alsa çok yazık olurdu . Roma'nın galibiyeti iyi oldu . Umarım sonuna kadar böyle giderler .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Mourinho el yakıyor!

Şampiyonlar Ligi'nde beklediği başarıyı sağlayamayan Real Madrid, Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek için yıllık en az 11 milyon Avro'yu gözden çıkartmak zorunda.

Sport'un haberinde, Inter'in Mourinho'ya yıllık 10,5 milyon Avro ödeme yaptığı belirtildi ve teknik adamı takımın başına getirmesi halinde, Real Madrid Başkanı Frorentino Perez'in daha iyi bir teklif sunması gerektiği belirtildi.

Haberde, Perez'in, Mourinho'ya en az, yıllık 11 milyon Avro ve kazanılan her kupa için 1,5 milyon Avro prim ödemesi gerekeceği, bunun yanı sıra teknik adamın Real Madrid'e getireceği yardımcılarına da yıllık 1'er milyon Avro ayırmak zorunda kalacağı kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Adama baksana ateş pahası resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mourinho'yu getiriyorsun.Normal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah Roma şampiyon olur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnter artık şampiyon mampiyon olamaz buraya yazıyorum..Olursa Roma ve ya Milan olur yani böyle oynayacaklarsa ŞL'ye hazırlansınlar hep..

Del Piero_10 Misafir

En kolay fikstür Roma'da ancak Ranieri hala bir handikap.

Del Piero_10 Misafir

Juventus 2-1 Atalanta
    Fiorentina 4-1 Udinese
    Napoli 1-0 Catania
    Sampdoria 1-1 Cagliari
    Livorno 1-1 Bari
    Siena 0-0 Genoa
    Chievo 0-0 Parma

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Manasız bir transfer. İtalya'da pek çok iyi stoper vardır, Yepes'e kadar. Transfer politikasını anlamak imkansız şu takımın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu nasıl bir politika ya?Herhalde çoluk çocukla uğraşamayız alalım dedeleride uraşmayalım diyorlar

Del Piero_10 Misafir

Milan 1-1 Lazio

Del Piero_10 Misafir

31.Hafta Puan Durumu

Del Piero_10 Misafir

Default Serie A 32.Hafta Maçları

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Ne olursa olsun bu yarışı Inter kazanacak gibi duruyor...
    Böyle dedim ama Inter en yakın rakibi Roma'ya yenildi...İşler karıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Jose, İtalya'da kalacak"

"Jose, İtalya'da kalacak"

Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun sözcüsü, Portekizli teknik adamın İngiltere'ye sezon sonunda dönmeyeceğini, İtalya'da kalacağını söyledi.
    Mourinho'nun sözcüsü Jorge Mendes, eski Chelsea çalıştırıcısının sezon sonunda Liverpool veya Manchester City ile anlaşacağına ilişkin medyada yer alan iddialara cevap verdi. Mourinho'nun bir yere gitmeyeceğini belirten Mendes, ''Şimdilik Inter'de kalacak. Sözleşmesinin dolmasına daha 3 yıl var. İtalya'da mutlu ve işini iyi yapıyor'' dedi.

Mendes, ''Biliyorsunuz Jose, İngiliz futbolunu seviyor, sanırım İngiliz futbolu da onu seviyor. Fakat şimdilik Serie A'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok'' diye konuştu.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Devlerin gözdesi Krasiç

Devlerin gözdesi Krasiç

CSKA Moskova'da forma giyen Milos Krasiç'in talipleri arasına, İtalya'nın dev takımları da dahil oldu.

Uluslararası basında yer alan haberlere göre, Milan, Juventus ve İnter, ismi daha önce İngiltere ve İspanya'daki bazı büyük takımlarla anılan 25 yaşındaki futbolcuya talip oldu.

CSKA Moskova ile İnter arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından yıldızı İtalya'da iyice parlayan futbolcuyla İspanya ve İngiltere'deki takımların yanısıra Bayern Münih'in de ilgilendiğini söyleyen menajeri Vlado Borozan, futbolcunun İtalya'ya transfer olmasının daha olası olduğunu söyledi.

Borozan, Krasiç'in transfer döneminin yıldızlarından biri olacağını, şu an için herhangi bir kulüple görüşme yapmadıklarını belirtti.
    LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Unhappy Juve Buffon'u gözden çıkardı

Juve Buffon'u gözden çıkardı

Serie A'da beklediği başarıyı sağlayamayan Juventus'un, kaleci Gianluigi Buffon'u gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Tuttosport, takımın durumundan memnun olmayan ve köklü değişiklik planlayan Juventus'un, kontratı 2013 yılında sona erecek olmasına rağmen Buffon'u satış listesine koyduğunu yazdı. Haberde, Buffon ile Manchester City, Manchester United ve Bayern Münih'in ilgilendiği, kalecinin, transfer edecek takıma 25 milyon avro civarında bir maliyeti olacağı belirtildi.

LigTv

-------------------------------------------------------------------------------------

Umarım gitmez Buffon :/

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Milan'dan ayrılmayı düşünmüyorum"

"Milan'dan ayrılmayı düşünmüyorum"

Filippo İnzaghi, Milan'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Kulübüyle sözleşmesi bu yaz sona erecek 36 yaşındaki futbolcu, başka bir takımda oynamayı düşünmediğini, kulübünün kendisine yeni bir anlaşma teklif etmesinden mutluluk duyacağını belirtti. La Gazzetta dello Sport gazetesine konuşan futbolcu, ''AC Milan formasıyla Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncu olmak ve futbol kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum. Her şeyin ötesinde, Milan benim bir parçam. Ancak burada kalmam halinde üstleneceğim rolün ne olacağını da bilmek istiyorum. Her zaman oynamayı talep etmiyorum. Sadece durumuma açıklık kazandırılmasını istiyorum'' diye konuştu.

LigTv

Mesaj Yetkileri