1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bakın Stadı ne zaman yaptılar

Hybrid View

valla almadığım kupa kalmadı regenlerim dünya da yılın oyuncusu seçildi stat hala yok

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Hoffenheim ile 6. sezondayım. 2 kez lig,1 Euro Lig,2 Almanya Kupası 1 kez ŞL finali. Takım olarak dünya sıralamasında ilk 10 içinde. Fakat hala daha maçlarımı 10.000 kişilik stadda oynuyorum.Garip olan normalde şu anda hoffe takımı maçlarını 30.000 kişilik yeni stadında oynuyor. Ama oyunda nedense 10.000 kişilik eski stadında oynuyor. Sadece 2. sezonda yeni stadda oynadım.Oda eski stadın kapasitesine 5670 kişiden 10.000 e çıkardıkları için. 3. sezon itibariyle eski stada geri döndüm. Aramadığım yer kalmasada oyundaki bu sorun ile ilgili herhangi bir yorum bulamadım. Doğal olarak kapalı gişe oynadığım içinse stad kapasitesini arttırmak için her başvuru yaptığımda zaten halihazırda bir büyütme projesi olduğunu söylüyorlar fakat 4 yıldır söylüyorlar.Kafayı yememek elde değil. Almanya liginde en kötü takımın 40.000 kişilik stadı var biz 10.000 lerde sürünüyoruz.Hatta az önce hazırlık maçı yaptım adamlar 3. ligde maçta 12.000 küsur seyirci vardı.Nasıl iştir anlamadım...

Mesaj Yetkileri