Sayfa 307 / 367 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357 ... SonSon
9,181 ile 9,210 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Milan’ın son gözdesi Berbatov

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Milan, rotayı Manchester United’ın golcü oyuncusu Dimitar Berbatov’a çevirdi.

Goal.com İngiltere’nin haberine göre, Manchester United’de beklentileri karşılayamayan ve yüksek bonservis bedelinin altında ezilen Dimitar Berbatov, sezon sonunda İngiltere’ye veda edebilir.

Klaas-Jan Huntelaar’dan istediği verimi alamayan ve sezon sonunda takımdan uzaklaştırmaya hazırlanan Milan, Hollandalı golcünün yerine Dimitar Berbatov’u getirmeye hazırlanıyor.

Milan kulübüne yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, Milan, Berbatov’u kadrosuna katabileceğine inanıyor. İtalyan devinin yöneticileri Manchester United’da kötü bir dönem geçiren Bulgar golcünün yeteneklerinden kuşku duymuyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Mutu’ya 9 aylık ceza

Sky Sport Italia’nın haberine göre, doping testinden geçemeyen Fiorentinalı golcü Adrian Mutu’ya 9 aylık ceza verilecek.

Ocak ayında girdiği testlerden sonra sıkıntı bir döneme giren Fiorentina’nın Rumen oyuncusu Adrian Mutu’ya şok ceza kapıda.

Sky Sport Italia’nın iddiasına göre, İtalya Anti-Doping Ajansı (TNA) tarafından devam ettirilen soruşturma sonrası Mutu’nun 9 ay sahalardan men cezası aldığı ifade edildi. Mutu, Lazio ile oynanan lig ve Bari’yle oynanan kupa maçları sonrası verdiği iki testten de geçememişti.

Tecrübeli oyuncu 9 aylık cezanın iki ayını tamamlamış durumda. Son gelişmeler ışığında Rumen golcünün sezon sonunda Fiorentina’dan ayrılabileceği söyleniyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu yönetim yaş ortalamasını 80'e çıkarsa çok sevinirim dedemde oynamak istiyor zaten bu takımda çok iyi olur gerçekten..Berbatov'u ne yapacaksınız yahu Lukaku'nun falan peşine düşün yahu şu yaş ortalamasını biraz indirin..Ben olacaktım Milan'ın başında yaş ortalamasını 21'e indirirdim şhow yapardı takım Lig,kupa,şl..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Manchester United Benzema'yı alabilirse muhtemelen Berbatov'u gözden çıkarır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lukaku,İtalya Serie A'yı kaldıramaz.Lukaku alırsın yanında da Berbatov'u.Gelişirse Lukaku oynar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yahu yönetim yaş ortalamasını 80'e çıkarsa çok sevinirim dedemde oynamak istiyor zaten bu takımda çok iyi olur gerçekten..Berbatov'u ne yapacaksınız yahu Lukaku'nun falan peşine düşün yahu şu yaş ortalamasını biraz indirin..Ben olacaktım Milan'ın başında yaş ortalamasını 21'e indirirdim şhow yapardı takım Lig,kupa,şl..
    Tecrübeli teknik direktörden İtalyan devine yeşil ışık

Milan hata yapıyor adam gibi kadro kurmuyor sonra Inter alıyor başını gidiyor...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnter'i geçtim Roma çoşuyor yahu

Bu Adamda Sürekli Ceza Alıyor Yav Ceza Ala Ala Sürekli Ülke Değiştiriyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu adamın lisansını elinden almak lazım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekçi bir hedef ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adam ne zaman futboluyla gündeme gelecek merak ediyorum artık çok geç galiba

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1 sene oynuyo 9 ay yatıyo zaten adam

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Çeyrek futbolcu Mutu. Bu adamla maksimum 1 sene sözleşme imzalaması lazım takımların.

Del Piero_10 Misafir

Cezasının 2 ayını doldurdu. Bundan sonra ülkesini döner veya kimbilir belki yolu buraya düşer. Ankaragücü ilgilenebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mutu eksiksiz süper bir futbolcu.tek başına takım denilirya işte o oyunculardan biride mutu ama talihsizlikler peşini bırakmadı.dünya çapında bir yeteneği var.yazık...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Cezasının 2 ayını doldurdu. Bundan sonra ülkesini döner veya kimbilir belki yolu buraya düşer. Ankaragücü ilgilenebilir.
    O kadarda degil Ankaragücü'ne gidecek adam degil Mutu..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü ilgilenebilir.
    7 ay kaldı Chelsea sonrasıda herkes bitti demişti ama Juventus ve Fiorentina'daki performanslarıyla bitmediğini gösterdi keşke böyle bişey olsa

Del Piero_10 Misafir

Yaşının geçmesi ve aynı şeyi ikinci defa yapınca kapıların kapanması durumu var. Yoksa futbolculuğu konusunda tereddüt yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yaşının geçmesi ve aynı şeyi ikinci defa yapınca kapıların kapanması durumu var. Yoksa futbolculuğu konusunda tereddüt yok.
    Yasinin ilerlemesi problem sayilmaz, Milan ne güne duruyor

Del Piero_10 Misafir

Default Balotelli: "Dünyanın en iyisi olabilirim"

Inter'in yaramaz çocuğu, insanların hareketlerini yanlış anladığını iddia etti.

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli, Barcelona maçından sonra takım arkadaşlarıyla sevinmemesini insanların yanlış anladığını savundu.

Sky Sport 24'e konuşan Balotelli, "Bence insanlar yaptıklarımı yanlış anlıyor. Hayatımın büyük bölümünde insanların umrunda değildim. Ama işler kötüye gittiğinde gülümseyemiyorsunuz. Eğer insanlar beni arkadaşları olarak görürlerse hakkımdaki görüşleri değişebilir. Sorunlarımı aşacağıma eminim. Ben iyiyim, dünyanın en iyi oyuncusu olmak için çalışacağım. Bu benim çocukluk hayalim!" ifadelerini kullandı.

19 yaşındaki Balotelli, daha önce teknik direktör Mourinho ile sorunlar yaşamış ve kadro dışı kalmıştı. Genç oyuncu dün akşam formasını yere atmış ve takım arkadaşlarıyla galibiyeti kutlamamıştı. Bunun üzerine Marco Materazzi, Balotelli'ye tünelde saldırmıştı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu gidişle zor olur bence..Bence yeni sezonda başka bir takıma geçmeli..

Del Piero_10 Misafir

Default Benitez, Sammy Lee ve Torres ile birlikte geliyor

İspanyol teknik adam Juventus ile anlaşırsa köklü değişiklikler yapmayı planlıyor...

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Liverpool Menajeri Rafael Benitez, Juventus'a gelmesi durumunda radikal kararlar alacak.

Il Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalyan devine de 4-4-2 oynatmak isteyen teknik adam, Juventus'un forvet hattını oluşturan Trezeguet, Amauri, Giovinco ve Iaquinta ile yolları ayırıp sadece Del Piero'yu takımda tutmayı ve Torres'i almayı planlıyor.

Juventus'a imza atması durumunda 90 milyon avroluk bir transfer bütçesine sahip olacak olan teknik adam, 4-4-2'ye uyum sağlayabilecek 2 üst düzey kanat adamı da almak sitiyor.

İspanyol çalışıtırıcının listesinde Torres'in yanı sıra Pazzini ve Dzeko'nun da bulunduğu iddia ediliyor.

Tuttosport'ta yer alan habere göre Benitez, Torino ekibiyle anlaşırsa yardımcı koltuğunda Sammy Lee'yi görmek istiyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Roma - Lazio mühimmatı

Taraftarların üzerinden çıkanlar

http://roma.repubblica.it/sport/2010...osi-3467374/1/

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adamlar sanki maca degilde savasa gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Holigan kimdi pardon

Nesil
    2006

Demedi demeyin, bu iki takım gelecekte iç savaş çıkaracak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Demedi demeyin, bu iki takım gelecekte iç savaş çıkaracak.
    Çıkar çıkar valla Neler oluyor yahu bu 2 takım arasında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lazio'nun olduğu yerde pislik eksik olmaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Çıkar çıkar valla Neler oluyor yahu bu 2 takım arasında.
    Roma kulübü, bütün Roma kentinde ki takımların birleşmesi ile oluşturuldu ve Lazio bu birleşmeye katılmadı. İşte o zamandan gelen ve aralarında ölümcül bir rekabet olan derbi oldu. Eğer Lazio ligden düşmemek için oynamasa, iki üç hafta sonraki Inter maçını bilerek kaybeder. Roma'dan ölümüne nefret ediyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Keşke Torres'i alabilse Juventus...Ama dediğim gibi sadece ''keşke''de kalıyor.

Mesaj Yetkileri