Birol Yuksel
Forza yüklen bu federasyon yarın öbür gün alır bu 2016'yı sonra çıkar biz çok iyiyiz diye övünür.Yüklenki elimizden geldiği kadar bi ders verelim fenerasyona.
Yani Akdemir
inşallah alamıcaz inşallah!!! bu federasyon bu ülkede yıldızlar karması maçı bıle yapamıyacak inşallah!!! hak yıyen .ok yermiş yiyin ulan hepinizz
Mustafa Sensoz
benim için BEŞİKTAŞ daha önemli. Birde TFF'ye destek mi verelim.. lütfen yapma,
Serhat Denk
ben bu çirkeflerin oynadığı milli takımı tutmuyorum benim milli takımım Beşiktaş ve nerde nasıl ne şekilde oynadıklarınıda sallamam bu fedarasyonu başarılıymış gibi gösterecek herşeyede karşıyım euro 2016 bunların başarısıymış gibi sunulacağı için
Şikayete devam
Gokhan Paldemir
allah izniylede bize vermicekler zaten bu adamlar neyi başardıda bunu başarabilecekler sankim fransa alsın isterim ben öylede olacak zaten
Kursad Canturk
bende hem fifa ve hem uefaya gönderdim...umarım dikkate alınır..facebooktan filan herkese yayıcam..gerekirse lyon -marsilya forumlarınada koyucam bu yazıyı fransa ile çekişiyoruz sonuçta onlar daha etkili olur.
Cevap olarak

Ozan Burak Karagulle
Evet super olur..Hatta kazayla Turkiye'ye verirlerse, Turkiye maçlarinda rakip takim tribunune geçip uçlu falan çekelim, Turkiye kazanirsa oturup ağlayalim
Buna verilen cevap daha ürkütücü...

Kursad Canturk
yıllarca aglanacak halimize gülmedikmi zati..çarşının a sını anarşi harfi yapmışşsınız ama iş anarşiye gelince eee ülkemiz zarar görmesin..ee hani anarşi yapıyoduk..
Mustafa Sensoz
onlar bizim için en önemli şey olan Beşiktaş'ı çok haince vurdular,
bizde onları, en çok önem verdikleri şeyle vuruyoruz..
Kadir Kerim Degirmenci
senelerdir benim hakkım yeniyor banane be 2016'sından..Vermesinler gerek yok ben zaten bu ülkede doğduğuma lanet ediyorum kaldı ki zaten bize vermeyecekler organizasyonu,bu kadar zamandır sustukça olayların dozu artıyor,Milyonların gözü önünde oyunlar oynanıyor,bizim bu tepkimizi iplemeyenler böylesine bir olayla cezalandırılırlar inşallah verilmez 2016 bu mailler sayesinde.Belki o zaman birşeylere farklı açıdan bakmasını öğrenirler...
Gokhan.Yildirim
2016 İTALYANIN HAKKIDIR !
Gokhan.Cicek
Hemen gönderdim, Alamayacağız inşaallah
Gokhan Paldemir
ya Beşiktaşın hakları nolacak onları kim savunacak bu ülkede adalet mi var sanki yeni statlar yapılacak bana mı yapılacak yapılacak statlar belli bana ve benim takımıma yararı yok kimse kusura bakmasın nasıl ezikler ben,m statım nasıl maç yapılmaz 2016 için diye aglıyorsa bende 2016 için kazanılmaması için elimden ne geliyorsa onu yaparım zaten söylede bir gercek var mahmut özgener kaç yıllık futbolla deneyimi var toplasan 4 yıl hasan doganı katarak bu adam göreve geldiğinden beri ne yaptı ne kazandık terime maaşı için herkes bas bas bagırıyordu cıkıpta görevindeki hocayı uefa ve fifanın başkanları fransız ve fransa aday allah aşkına bize mi verecekler sanıyorsunuz geciniz bu tff gelmiş geçmiş en kötü başkanı mahmut özgenerdir ben bunca yıl bu kadar alalen resmen gözlerimle şikeli bir liğ görmedim
Gokhan Sarikaya
Benim ülkemin milli takımına kadrolu oyuncular çağırılıyorsa ve Beşiktaşımın oyuncuları haketseler dahi çağırılmıyorlarsa , Tff her takıma ayrı adalet sistemi yöntemini kullanıyor , bazı takımlara destek sağlayıp bazı takımları mağdur ediyorsa , bazı ezik takım başkanlarının bir sözüne yıllarca hakem atamayıp bazılarının ise şampiyonluk maçı öncesi tek bir isim verip bunu istemediğini belirtmesine ve istatistikler verilmesine rağmen resmen inadına verilip futbol tarihinin en kötü yönetilen maçında katlediliyorsak , papermoon'da yemekler yeniliyor voleybol maçlarına gidiliyorsa , herhafta saha olayları yuzunden cezamız kesin ama 90dakka küfür eden rakiplerimizin sesi kısılıyor görüntüleri basına yansımıyorsa , bizim en büyük rakibimiz ligdeki rakiplerimiz değil tff , mhk ve basın ise istemiyorum 2016 falan milli takımıda desteklemiyorum benim için önce Beşiktaş gerisi traş...

YÜKLENİN MAİLLERE ARKADAŞLAR...
Yani Akdemir
hep canı yanan bız olmayacağız Allahın izniyle bu organızasyonu alamayacağız...! mahmut özgener mı nedir onun federasyonu bu organızasyonu alırsa sittin sene gitmezler başımızdan herkes hakkettığınce yaşar o projelerde elınızde patlasın
Omer Turkmen
Seve seve büyük bir mutlulukla gönderdim...
Mustafa Sensoz
EURO 2016 türkiyeye verirse, bu adamlar SITTIN SENE tffde kalacaklar.. her gecen gün dahada bitirmeye calisiyorlar..

insallah vermezler ve besiktaslilar sayesinde denir de, fb usaklarinin kiminle ugrastigini anlamis olurlar.. TFFnin menfaatleri besiktastan önemli degildir benim icin
Burak Mutluay
ikisine de gönderdim. Beter olsunlar
Caner Mehmet Gedik
anlamanız gereken şey bunu ülkenin iyiliği için yapıyor olduğumuz. Ülkemiz bu turnuvayı hak etmiyor, bu kadar pisliğin olduğu bir yerde o turnuvanın işi yok. Bu beceriksizler zaten alamazlar o turnuvayı, bizim yaptığımız serefsizliklerini tüm dünyaya afişe etmektir.

Olayı ülke sevgisine, milliyetçiliğe çekmeyin. Yaptığımızı ülkemiz için yapıyoruz.