1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Atlanta Hawks[3rd] - [6th]Milwaukee Bucks

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ersan kendisine 10 sayı-5 ribauntluk bir sınır çizgisi belirlemiş... O standarta dün gece yine ulaştı; 11 sayı, 5 ribaunt...

Abi böyle olması daha iyi değilmi. Geçenlerde yorumcunun birini dinledim ( Adını hatırlamıyorum şu anda ) '' Hidayet ilk gittiği sene ben ertesi gün istatistiklere baktığımda sayı kısmına hiç bakmazdım. Ne kadar ribaunt almış ne kadar asist yapmış buna bakardım. Bunu yapan adam zaten sayı atma yeteneğinide geliştirir'' demişti. Ersan içinde böyle. NBA için çok çelimsiz olduğunu düşünüyorum hala daha Ersan'ın. 2-3 sene sonra çok daha iyi olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Abi böyle olması daha iyi değilmi. Geçenlerde yorumcunun birini dinledim ( Adını hatırlamıyorum şu anda ) '' Hidayet ilk gittiği sene ben ertesi gün istatistiklere baktığımda sayı kısmına hiç bakmazdım. Ne kadar ribaunt almış ne kadar asist yapmış buna bakardım. Bunu yapan adam zaten sayı atma yeteneğinide geliştirir'' demişti. Ersan içinde böyle. NBA için çok çelimsiz olduğunu düşünüyorum hala daha Ersan'ın. 2-3 sene sonra çok daha iyi olacaktır.

Bence de çok iyi... Yani merdiveni teker teker çıkmak... Üstelik 10 sayı ve 5 ribauntluk bir katkının kenardan ve ortalama 20-25 dakika süre alan bir oyuncudan geldiğini düşünürsek çok daha olumlu... İstikrar herşeyden önemli... Zaten bu sezon Ersan'ın en büyük sıkıntısı şutlarındaki istikrarsızlıktı... Bazen 1/9 gibi kötü yüzdelerle üçlük denedi ve ilk beşteki yerinden oldu... Halbuki hiç zorlamasa bir şekilde bahsettiğimiz sınıra ulaşır...

O bahsettiğin Hido ile ilgili yorumları yıllar önce Murat Murathanoğlu ısrarla yazar-çizer- söylerdi... Çok doğru...

Umarım Ersan önümüzdeki sezon bu sınırı 14 sayı-7 ribaunt-3 asit'e çeker... Bir sonraki sezon ise 18-sayı-9 ribaunt-5 asist sınırını hedef koyarsa all-star adayları arasına dayanmış demektir.

Mesaj Yetkileri