1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Kimler yenilince save yapmayıp tekrar load yapıyor?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben FM 2005 ya da 2006 idi, o zamanlar acayip derecede hile yapmıştım bir oyunumda, Konyaspor ile dünya devi olmuştum ama yaptığım tek hile yabancı oyuncu alırken uyruğunu Türk yapmak, takıma girince tekrar gerçek uyruğunu veriyordum. Sonuç... 92 puanla ligde ikinci oldum. Bu puanla ikinci olmak hala kırılamamış bir rekordur. Dur yarın arayayım da onun görüntüsünü size göstereyim.

Ayrıca konu sabitlensin bence de. Dört köşesinden çakılsın, yel alıp götürmesin.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben FM 2005 ya da 2006 idi, o zamanlar acayip derecede hile yapmıştım bir oyunumda, Konyaspor ile dünya devi olmuştum ama yaptığım tek hile yabancı oyuncu alırken uyruğunu Türk yapmak, takıma girince tekrar gerçek uyruğunu veriyordum. Sonuç... 92 puanla ligde ikinci oldum. Bu puanla ikinci olmak hala kırılamamış bir rekordur. Dur yarın arayayım da onun görüntüsünü size göstereyim.

Ayrıca konu sabitlensin bence de. Dört köşesinden çakılsın, yel alıp götürmesin.
    O kadar hile yapmışsın, 10 puan daha alamadın mı? Kimseye hakkın geçmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    O kadar hile yapmışsın, 10 puan daha alamadın mı? Kimseye hakkın geçmezdi.
    Yok alamadım. Galatasaray Türk yıldızlarla doluydu ve beni geçmişti o sezon. Malesef eklediğim bütün sitelerden silinmiş konularım.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ben hep yapıyorum ama oyunda bana yapmaya başladı şimdi,alıştı bana herhalde uefa cupası finalinde ne zaman liverpoola 2-1 öne geçsem oyundan atıyo 2-0 yenik olunca da ben sinirlenip çıkıyorum ama ilk oynadığımda 2-1 öndeyken atması ile fm başlattı işi son yaptığında da 90+4 uzatma verdi hakem, 95.dkda biz golü bulunca fm gene attı oyundan bende inat ettim yenene kadar sonunda sezonu kupayı alarak bitirdim ama kaç kez oynadım saymadım

Mesaj Yetkileri