1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: İşte twitter'ı karıştıran 17 yaşındaki liseli

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rumuza bak bilo31

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Rumuza bak bilo31
    Ayın Aygünü, bu haberde dikkatini bu mu çekti?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ayın Aygünü, bu haberde dikkatini bu mu çekti?
    Yok abi diğer yerler de dikkatimi çekti de en çok çeken yer burası oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rumuza bak bilo31
    İnci Sözlük denen yere girmedin mi hiç Aygün? Girmediğin bu nicki garipsediğinden belli oluyor.

İnci Sözlük denen gereksiz oluşum ki bunu yazdım diye forum saldırıya uğrayabilir internet sitelerine, televizyon programlarına falan saran gereksizler sürüsünün oluşturduğu bir topluluk.

Okay Karacan'ı İnci Yarakos diye bir futbolcu olduğuna canlı yayında inandırmış kimselerdir bu cücük beyinliler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    İnci Sözlük denen yere girmedin mi hiç Aygün? Girmediğin bu nicki garipsediğinden belli oluyor.

İnci Sözlük denen gereksiz oluşum ki bunu yazdım diye forum saldırıya uğrayabilir internet sitelerine, televizyon programlarına falan saran gereksizler sürüsünün oluşturduğu bir topluluk.

Okay Karacan'ı İnci Yarakos diye bir futbolcu olduğuna canlı yayında inandırmış kimselerdir bu cücük beyinliler.
    Yok ilk kez duydum abi ismini burda.O zaman normal bir şey

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok ilk kez duydum abi ismini burda.O zaman normal bir şey
    Gir bak. Arama bölümüne bilo31 yaz. Bu olaydan sonra dün ve bugün hakkında yazılanlara bir bak. Anlayacaksın durumu.

Habertürk'de yayınlanan Tarihin Arka Odası adlı programda mail ile katılıp, Türkiye'de çok büyük bir sözlük olduğunu bu sözlüğün inci sözlük olup, program sunucuları hayretler içine düşüren ve bir kaç saat sonra başka bir izleyiciden gelen mail ile böyle bir sözlüğün olmadığını öğrendikten sonra başta Murat Bardakçı olmak üzere çok fazla laf yiyen bir sitedir.
    O programı canlı seyrettim. İnci kaplı sözlük varmış Topkapı Sarayı'nda diye mail atmışlar. İnsanlarda insan yerine koyup mail atanı cevap vermişlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gir bak. Arama bölümüne bilo31 yaz. Bu olaydan sonra dün ve bugün hakkında yazılanlara bir bak. Anlayacaksın durumu.
    Baktım abi anladım durumu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baktım abi anladım durumu
    aynen bende anladım durumu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Habertürk'de yayınlanan Tarihin Arka Odası adlı programda mail ile katılıp, Türkiye'de çok büyük bir sözlük olduğunu bu sözlüğün inci sözlük olup, program sunucuları hayretler içine düşüren ve bir kaç saat sonra başka bir izleyiciden gelen mail ile böyle bir sözlüğün olmadığını öğrendikten sonra başta Murat Bardakçı olmak üzere çok fazla laf yiyen bir sitedir.

Mesaj Yetkileri