Bu adam futbolcu değil. Başka birşey. 4.sezondayım Galatasaray ile 33,5 M € fiyata yükseldi değeri.
Satmıyorum ama .
Özelliklerinin göstediği grafik tamamen yukarı doğru oldu fiziksel,defans olağanüstü bir oyuncu oldu gerçekten...
Bu adam futbolcu değil. Başka birşey. 4.sezondayım Galatasaray ile 33,5 M € fiyata yükseldi değeri.
Satmıyorum ama .
Özelliklerinin göstediği grafik tamamen yukarı doğru oldu fiziksel,defans olağanüstü bir oyuncu oldu gerçekten...
Atletico ya alsam iş yapar mı Ujfalusi veya Perea ile ona göre alcam
gizli özelliklerden çok yönlülülk özelliğide yüksek galiba defansta nereye koysan müthiş oynuyor
kendime bi puyol bulayım derken keşfettim. kıçıkırık iskandinavları elime bırakmayan (Lens ile oynuyorum) avrupa klüpleri bunu nasıl almadılar hayret. yarım sezon geçti teklif üstüne teklif 6m euro veriyolar komik hehe
Bende formu düştü bunun ya oynamıyor artık eskisi gibi boyu kısa ondan mı acaba ya bir sürü hata yapıyor
Adam oynuyor devler peşinde bir sezon daha tuttum elimde onun alternatifini buldum aldım oda takıma alışıyor sonra otamendi rekor bedele gider.
Ben bu arkadaşın insan olmadığı konusunda ısrarlıyım
Fazla söze ne hacet...
Ayrıca Avrupada yılın oyucusu oldu son sene.
Ben ne kadar aldıysam hep büyük paralara sattım ama hiçbir zaman kendim verim alamadım.
Cannavaro mübarek
Valla bana birsürü CL ve lig şampiyonlukları kazandırdı sadece bir kere sattım onda da 45trilyon para etti
bu adami Cover olarak koyun ondan sonra isterse defansinizi orta sahada kurun tek basina kapatiyor defans arkasina atilan tum toplari
Fm 10 un Defansta vazgeçilmeyen adamı
2012 de Fener'e aldım zoraki, 6 ay sonra gelen tekliflerin haddi hesabı yoktu
2013'de 13.5 M € aldım 2015de 58 M € ya Real madride sattım
Bazen çok saçma hatalar yapıyor. Aşağıda Otamendi missed vs. yazılarını görmekten bıktım. Golcü bir stoper ama bir rezalet bir süper.
Fm 10 da en az 15-20 takımla oynamışımdır.Otamendi'yi oynadığım her takıma aldım.Öyle çok çok yüksek teklif hiç gelmedi , güçleri 19-20 leri buldu ama en fazla teklif 7-8 M idi.Zaten 20-30 M verselerde satmam oyundaki favori oyuncumdur
Ek olarak yukarıdaki arkadaşın söylediği doğru misal ligde 20 30 gol yediysem 6-7 tanesinde aşağıdaki spiker bölümünde otamendi missed vs bir şeyler yazıyor
Last edited by M1ylanger : 20.Ekim.2010 at 18:39