DeL Neri Juventusun aradığı bir hocadır. Hücum feLsefesini düşünen, rakip kim oLursa oLsun korkmayan bir hoca. Juventusun yıLLardır böyLe bir hocaya ihtiyacı var.
DeL Neri Juventusun aradığı bir hocadır. Hücum feLsefesini düşünen, rakip kim oLursa oLsun korkmayan bir hoca. Juventusun yıLLardır böyLe bir hocaya ihtiyacı var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kimin TD olduğu ne farkeder sonuç hep aynı (:
Del Neri yerine Fatih Terim Juve'ye gelse süper olurdu tam Fatih hocalık takım![]()
Juve eski günlerine dönerdi
Del Neri hakkında bi fikrim yok bize hayırlı olsun demek düşer umarım başarılı olur Juve'de...
Fatih Terim Sampdoria'ya giderse müthiş olur bunun üzerine
Hazır Şampiyonlar Ligi'ne de kalmışken, değmesin yağlı boyaa![]()
Başarışı olacagını düşünüyorum ben...
En azından şampiyonluk için oynatacak takımı
goal.com editörünün seçimleri
Best Goalkeeper
1) Marco Storari (Sampdoria)
2) Julio Sergio (Roma)
3) Morgan De Sanctis (Napoli)
Best Defender
1) Javier Zanetti (Inter)
2) Walter Samuel (Inter)
3) Alessandro Nesta (Milan)
Best Midfielder
1) David Pizarro (Roma)
2) Wesley Sneijder (Inter)
3) Angelo Palombo (Sampdoria)
Best Forward
1) Diego Milito (Inter)
2) Antonio Di Natale (Udinese)
3) Ronaldinho (Milan)
Best Italian Player
1) Antonio Di Natale (Udinese)
2) Fabrizio Miccoli (Palermo)
3) Alessandro Nesta (Milan)
Best Youngster (Under-21)
1) Simon Kjaer (Palermo)
2) Javier Pastore (Palermo)
3) Andrea Poli (Sampdoria)
Best Coach
1) Jose Mourinho (Inter)
2) Claudio Ranieri (Roma)
3) Luigi Del Neri (Sampdoria)
Biggest Flop
1) Amauri (Juventus)
2) Marco Amelia (Genoa)
3) Fabio Grosso (Juventus)
Best Player
1) Diego Milito (Inter)
2) David Pizarro (Roma)
3) Javier Zanetti (Inter)
Milan-Robinho
The Daily Mirror, Milan'ın Manchester City'nin devre arasında Santos'a kiraladığı yıldız futbolcusu Robinho için İngiliz ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.
Manchester City, 2008 yılında Robinho'yu Real Madrid'den 40 milyon avro karşılığında transfer ederek bir rekora imza atmıştı.
Haberde Milan'ın Robinho için yaklaşık 20 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi. Santos'un, Robinho'nun aldığı haftalık 180 bin avroluk ücreti ödemekte güçlük çektiği de biliniyor.
Brezilyalı futbolcunun menajeri de önceden yaptığı açıklamalarda Robinho'nun Avrupa'ya dönebileceğinin sinyallerini vermişti.
Dünya Kupası'ndan sonra Gök mavililerin başına Prandelli'nin geçecek.
İtalyan Futbol Federasyon Başkanı Giancarlo Abete ile görüşen Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin adı, milli takım ile anılmaya başlanmıştı.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Dünya Kupası'ndan sonra Marcello Lippi'nin yerine Prandelli getirilecek. Resmi açıklamanın ise 8 Haziran'da yapılması bekleniyor.
Abate ile Prandelli'nin son telefon konuşmasını birkaç saat önde yaptığı ve Fiorentinalı teknik adamın bu görevi kabul ettiği öğrenildi.
Bu arada mor menekşelerin de yeni teknik adam arayışına girdiği fakat henüz açıklanan aday bir ismin olmadığı da alınan haberler arasında.
Fatih Terim tekrardan geçse keşke.
Bence doğru karar.Prandelli çok kaliteli bir hoca.Bir Spalletti bir de Prandelli'yi beğenirim oynattıkları futbol ile İtalya'da.Tabi birde Lippi var.
Geçtiğimiz günlerde önce HSV ardından Sampdoria ile adı anıldı Terim'in.Eğer bu iki takımdan biriyle anlaşmazsa bana sanki Fiorentina'nın başına geçer gibi geliyor.Artık birinin başına geçsinde, galibiyetleriyle gurur duyacağımız, maçlarını takip edeceğimiz bir teknik adamımız olsun Avrupa'da.Gönlüm Fiorentina'dan yana çünkü taraftar onu hala seviyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Çok kaliteli bir teknik adam Prandelli...Kesinlikle doldurur bence Lippi'nin yerini.
"Inter'in başına Hiddink de geçebilir!"
Inter'in 45 yıl sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasının ardından Jose Mourinho görevini bıraktığını açıklarken İtalyan devinin başına kimin geçeceği tartışılmaya başlandı!
İnter'in Madrid'deki final maçında Bayern Münih'i 2-0 yenerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 45 yıl aradan sonra zafere ulaşması, İtalyan gazetelerinde manşetten verildi.
İnter'in bu sezon İtalya Kupası, Serie A ve Avrupa Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam üç kupa kaldıran tek İtalyan takımı olduğunu belirten gazeteler, Teknik direktör Jose Mourinho'nun Siyah-mavili kulübe veda edeceğini açıkladığına da değindiler.
İtalyan basınında İnter'den Mourinho'nun ayrılması durumunda, siyah-mavililerin teknik direktörlüğünü halen Catania'yı çalıştıran Sinias Mihajloviç'in üstlenebileceğini ileri sürerken, Corriere dello Sport gazetesi ise, ''İnter'in başına Guus Hiddink de geçebilir'' iddiasında bulundu.
Halen Türkiye (A) Milli Futbol Takımıyla sözleşmesi bulunan Hiddink'in siyah-mavili kulüple anlaşmasının ihtimal dahilinde olduğundan söz eden Corriere dello Sport, konuya ilişkin haberinde, ''Dün Madrid'de olan Mihajloviç 'Ben Milano'ya mı gideceğim? Umarım olur' dedi. Ancak şimdi Hiddink ismi de ön plana çıkıyor'' başlığını kullandı.
La Gazzetta Sportiva, siyah-mavililerin tarihi zaferini, ''Sadece İnter'' manşetiyle duyurdu. Manşetin üst ve alt başlıklarında ise şu cümlelere yer verildi: ''Etti üç! İtalya Kupası ve lig şampiyonluğunun ardından Avrupa Şampiyonluğu: Tarihi üçleme. Milito Bayern'i darmadağın etti. Mou'dan gözyaşları ve de elveda.''
FC İnter Başkanı Massimo Moratti'nin, ''45 yıl sonra o müthiş sevinci tekrar yaşıyorum'' biçimindeki sözünü ilk sayfadan veren La Gazzetta Sportiva, Mourinho'nun tepkisini ise, ''Kalır mıyım? Bilmiyorum. Önemli teklifler aldım'' başlığıyla özetledi.
''İNTER BİR EFSANE''
''İnter bir efsane'' başlığını kullanan Corriere dello Sport, spot cümlelerinde ise şu ifadelere yer verdi:
''Siyah-mavililer 45 yıl sonra tekrar şampiyon: Bayern'i 2-0 yendiler. Mourinho ağladı ve 'Gidiyorum' dedi. Milito'dan iki harika gol: 'Prens', İtalya kupasında da, lig şampiyonluğunda da, Avrupa Şampiyonluğunda da skoru belirledi.''
Torino merkezli Tuttosport gazetesi ise, ''İnter kendinden geçti'' manşetiyle çıktı. Alt başlıkta, ''Milito Şampiyonlar Ligi'nin kahramanı: Mourinho tarih oldu'' cümlelerini kullanan Tuttosport, Mourinho'nun Real Madrid'in başına geçmek üzere İnter'e veda mesajı verdiğini de ilk sayfadan duyurdu.
LigTv
Ve Mourinho veda etti!
Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, İnter'e İtalya Kupası ve Serie A şampiyonluğunu takiben Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da yaşatmasının ardından, lacivert siyahlı kulüple yollarını ayıracağını açıkladı.
Mourinho, Madrid'deki Avrupa Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının hemen akabinde İtalyan devlet televizyonu RAI'yle yapılan canlı yayın bağlantısında, "İnter'le Avrupa şampiyonluğunu da yaşadım. Ancak artık gitme ihtilalim kalma olasılığımdan daha güçlü" dedi.
Teknik direktörlük kariyerini Real Madrid'de sürdürmek istediğini ima eden Mourinho, "Şampiyonlar Ligi'ni üç ayrı takımla kazanan yegane antrenör olmak istiyorum. İtalya'da kendimi evimde hissetmiyorum. Siyah-mavili kulübü sevmeye elbette devam edeceğim" diye konuştu.
Mourinho, "İtalyan futboluna teşekkür ediyorum ama, İtalya'da pek çok şeyden de hoşlanmıyorum. İtalya'ya gelişimden iki yıl sonra ayrılıyorum. Ama daha iyi bir noktada ayrılıyorum. İtalya'da hoşlanmadığım pek çok şey var: Bir başkanın benim teknik direktör olarak beceriksizliğimden dem vurmasından, Portekizli olduğum için İtalyan futboluna bir şey veremeyeceğimin ileri sürülmesinden, bana maç cezası verilmesinden asla hoşlanmadım" dedi.
İnter Başkanı Massimo Moratti ise Mourinho'nun ardından RAI'ye yaptığı açıklamada, Portekizli teknik adamı ikna etmeye çalışacağını belirterek, "Şu an şampiyonluk sevincini yaşıyoruz. Mourinho'ya teşekkür borçluyuz. Kendisiyle elbette konuşmayı planlıyorum" demekle yetindi.
LigTv
olmaz öle şey
Sanmıyorum Hiddink artık klüp takımı çalıştırmaz..
sanmıyorum öyle bi şey olacağını...
Screw you guys, I'm goin' home
Mourinho'nun yerine getirilebilecek en iyi isimlerden birisi ancak çok geç İnter için.Hiddink Chelsea'nin teklifini Abramovic sayesinde zor kabul etmişti.İnter teklif yapsa kabul edeceğini sanmıyorum.
So what?
Saike
Son Dünya Kupası şampiyonu İtalya’nın kaptanı Fabio Cannavaro turnuva öncesi takımsız kaldığı için üzgün olduğunu açıkladı.
Dünya Kupası’na kulüpsüz bir oyuncu olarak gideceğini açıklayan tecrübeli savunma oyuncusu Fabio Cannavaro, ne Juventus ne de Napoli’nin kendisini istemediğini sözlerine ekledi.
Geçen sezon Real Madrid’den Juventus’a transfer olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesindeki opsiyon hakkı kullanılmadı.
Milli Takım kampında basın mensuplarına dert yanan Cannavaro, “Ben kulübü olmayan bir kaptanım. Juventus opsiyon hakkını kullanmadı. Napoli’de oynamak istiyorum ama onlar da beni istemiyor” dedi.
Marco Materazzi’nin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sırasında Juventus’a yaptığı göndermeye cevap veren tecrübeli oyuncu, “Materazzi istediği şeyi giyebilir. Benim şampiyonluk madalyalarım evimde duruyor” dedi.
türkiye'de 3 büyüklerde rahat oynar ama düşünen olur mu acaba![]()
(/s)
Futbolu bırakmalı DK sonrası...
Dünya Kupası ile veda etmek -ki bu madalyayla da olabilir- en iyisi olur durum bu kadar kötüyse.
GS'a Gelsin1 sene Gider En Az
![]()
yazık adama (:.