metindeki uygunsuz kelimeleri editle bencehikaye güzelmiş...
Ben de anlatayım madem bir tane...
Hangi seride oldugunu tam anımsamıyorum ama Galatasaray'la oynarken İbrahim diye bir regen buldum. yaşı 17 iken kulübe kazandırdım.Soyadını hatırlamıyorum. Neyse Bu ibiş 1 sene alt yapının tüm nimetlerinden ve benim de antreman yeteneklerimden yararlanarak kendini geliştirmeye başladı. 18 yaşına geldiğinde yeterince pişti, biraz da maçlarda pişsin diye A takıma aldım ve maçlarda görev vermeye başladım. İbrahim çok hırslı ve arzulu bir oyuncu olunca oynadıkça açılmaya başladı. Sol kanatta rakiplere korku salıyordu. 19 yaşına geldiğinde takımın en etkili silahı haline gelmişti ki büyük takıma gitme arzusu içine girdi. Neyse gençliğindendir dedim. 1 sene zar zor tuttum. Sonra gidip bir hevesini alsın gelsin dedim, Schalke'ye kiraya verdim. Gezdi geldi 1 sezon. Schalke bunu yedek kulübesine çakınca değerimi anlamıştır dedim ama nafile. 21 yaşına gelmesine rağmen antremanlardan falan kaçmaya başlayınca ben bunu 4-5 milyon € gibi cüzi bir ücretle satmaya karar verdim ve favori kulübü olan Schalke ile anlaştı. Tam da düşündüğüm gibi Schalke bunu almasına rağmen bir türlü ilk 11'e giremiyordu. Uzaktan takip ediyorum ibişiNeyse Yaş 24 olunca imzaladığı 3 yıllık kontrat biterken Schalke yeni kontrat önermemiş, kontrarı bitecekler listesinde yer alıyor. Karakterinden dolayımıdır nedir bilmem kimse talip olmamış... Dedim eski öğrencimdir, bizim kulüpte futbolu öğrendi, alayım da boşta kalmasın. Önerdik kontrat...Koşa koşa geldi... Geldikten sonra 8-10 haftada ilk 11 de görev yapınca eski formuna kavuştu.Kavuşur kavuşmaz da ben gitmek istiyorum diye tutturdu! Daha kontrat imzalayalı 3-4 ay olmuşken antremandan kaçtı, uyarı verdim. Bir daha kaçtı 2 hafta maaşını kestim. İlk devre sonuna kadar o antremandan kaçtı ben ceza verdim. ama satmamaya kararlıydım.O sezondada Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyorum. İbrahim zar zor da olsa , gönülsüz falan ama ilk 11 de oynatıyordum. 2. devre ortalarında İnönü deplasmanına gideceğiz. Tam maç günü gelen haberle şok oldum! "İbrahim yok!!! " Adam antremana geldi ama maç günü kayıp! İlk kez o gün bu oyunda bir oyuncunun izinsiz olarak kulüpten kaçtığını gördüm. O maçta Beşiktaş'ı yenemedik ve hatta yenildik sanırım. Maç bitti, ertesi gün İbrahim kadroda görünüyor
Ama nasıl sinirliyim! Hiç satışa falan çıkarmadan direk kulüple ilişiğini kestim. Hayatımda bu oyunda adam edemediğim tek oyuncu olarak hafızamda kaldı işte...

hikaye güzelmiş...
Neyse Yaş 24 olunca imzaladığı 3 yıllık kontrat biterken Schalke yeni kontrat önermemiş, kontrarı bitecekler listesinde yer alıyor. Karakterinden dolayımıdır nedir bilmem kimse talip olmamış... Dedim eski öğrencimdir, bizim kulüpte futbolu öğrendi, alayım da boşta kalmasın. Önerdik kontrat...Koşa koşa geldi... Geldikten sonra 8-10 haftada ilk 11 de görev yapınca eski formuna kavuştu.Kavuşur kavuşmaz da ben gitmek istiyorum diye tutturdu! Daha kontrat imzalayalı 3-4 ay olmuşken antremandan kaçtı, uyarı verdim. Bir daha kaçtı 2 hafta maaşını kestim. İlk devre sonuna kadar o antremandan kaçtı ben ceza verdim. ama satmamaya kararlıydım.O sezondada Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyorum. İbrahim zar zor da olsa , gönülsüz falan ama ilk 11 de oynatıyordum. 2. devre ortalarında İnönü deplasmanına gideceğiz. Tam maç günü gelen haberle şok oldum! "İbrahim yok!!! " Adam antremana geldi ama maç günü kayıp! İlk kez o gün bu oyunda bir oyuncunun izinsiz olarak kulüpten kaçtığını gördüm. O maçta Beşiktaş'ı yenemedik ve hatta yenildik sanırım. Maç bitti, ertesi gün İbrahim kadroda görünüyor
Ama nasıl sinirliyim! Hiç satışa falan çıkarmadan direk kulüple ilişiğini kestim. Hayatımda bu oyunda adam edemediğim tek oyuncu olarak hafızamda kaldı işte...
Alıntılı Yanıtla