1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Dur İsrail!!!

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Konu benim açımdan sadece belli bir konuya yoğunlaşarak yorumlanamıyor maalesef. Birşeyler okudukca farklı şeyler geliyor aklıma. Forumda siyaset yasak diye kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyor . Bu konuya yazmayacağım artık. Konuyu bulandırdıysam kusura bakmayın.
    sayet benim siyaset yaptigimi düsünüyorsan yaniliyorsun siyaset felan yapmiyorum kendi gördüklerimi ve düsüncelerimi söylüyorum tartismak istersende tartismaya acigim özeldende tartisabiliriz birde sunu söyliyeyim konuya siyaset bulastiran ben degilim fakat burda hükumet haksizca elestiriliyor bende gercekleri söyledim sucmu yani ? krizi en iyi sekilde yönetmistir baska bir hükümet olsa bu kadar iyi yönetemezdi bundan eminim..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sayet benim siyaset yaptigimi düsünüyorsan yaniliyorsun siyaset felan yapmiyorum kendi gördüklerimi ve düsüncelerimi söylüyorum tartismak istersende tartismaya acigim özeldende tartisabiliriz birde sunu söyliyeyim konuya siyaset bulastiran ben degilim fakat burda hükumet haksizca elestiriliyor bende gercekleri söyledim sucmu yani ? krizi en iyi sekilde yönetmistir baska bir hükümet olsa bu kadar iyi yönetemezdi bundan eminim..
    KanaKe; özelden de yazdım sana, ben siyaset yapıyorsun demedim ve seni suçlamadım. Ben -özellikle vurguluyorum bunu- bu konuda yorum yaparken, siyasi düşünüyorum. Bu ve benzer diğer konularda siyasetten bağımsız yorum yapmak çok sığ olur kanaatindeyim. Forumda da siyasi mesajlar yasak olduğu için, ben yorum yapmayacağım artık dedim. Senin yazdığın mesajlarda, aynı görüşte olmamam dışında herhangi bir sorun yok benim için.

Ayrıca Aydın'ın yazdıklarına katılıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri