1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Ergin Ataman ile yollar ayrıldı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Asıl biz Erdoğan ile devam edersek, kazandırmış oluruz.

Efes mutlaka Balkanlardan bir koç alır, Final-Four için der ikinci turu göremez.

Batu Ufuk Sarıca Beşiktaş genç takımını çalıştırırken kendisiyle hem bire bir tanışma fırsatı buldum hemde çalıştırdığı takıma karşı oynadım.

Maçı 20 sayıyla kaybettik.Doğal olarak biz anadolu takımıyız onlar istanbul takımı.Maç bitiminde soyunma odamıza kadar geldi ve şu lafı kullandı.

''Sakın yenildiniz diye üzülmeyin sizin çalışma imkanlarınızı biliyorum okulunuz var idman sahanız yok ona rağmen burdasınız birde sizler istanbulda olsanız neler olurdu.Keşke basketbola burada başlasaydınız.Hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum''

Bunu hiçbir antrenör yapmaz heleki alt yapıda.

Karakteri düzgün oyunculuğu muhteşem antrenörlüğü (?) olabilir belki ama Türk basketbolu bir koç kazanacaktır.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Batu Ufuk Sarıca Beşiktaş genç takımını çalıştırırken kendisiyle hem bire bir tanışma fırsatı buldum hemde çalıştırdığı takıma karşı oynadım.

Maçı 20 sayıyla kaybettik.Doğal olarak biz anadolu takımıyız onlar istanbul takımı.Maç bitiminde soyunma odamıza kadar geldi ve şu lafı kullandı.

''Sakın yenildiniz diye üzülmeyin sizin çalışma imkanlarınızı biliyorum okulunuz var idman sahanız yok ona rağmen burdasınız birde sizler istanbulda olsanız neler olurdu.Keşke basketbola burada başlasaydınız.Hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum''

Bunu hiçbir antrenör yapmaz heleki alt yapıda.

Karakteri düzgün oyunculuğu muhteşem antrenörlüğü (?) olabilir belki ama Türk basketbolu bir koç kazanacaktır.
    Bende Ufuk'dan önce Orhun Ene gelmesi gerekir. Eşi ile beraber inanılmaz derecede basketbol aşığılar ve ben takımı doğru şekilde yöneteceğine inanıyorum.

Ufuk Sarıca'nın size bu sözleri söylemesi güzel; ama bu sözleri söylemesi bir takımı iyi yöneteceği anlamına gelmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bende Ufuk'dan önce Orhun Ene gelmesi gerekir. Eşi ile beraber inanılmaz derecede basketbol aşığılar ve ben takımı doğru şekilde yöneteceğine inanıyorum.

Ufuk Sarıca'nın size bu sözleri söylemesi güzel; ama bu sözleri söylemesi bir takımı iyi yöneteceği anlamına gelmez.
    Yok zaten bir takımı iyi yöneteceği anlamına gelir manasında söyleyemedim.Bazı şeyleri görebilen ve analiz edebilen bir hoca.Aynı zamanda basketbol geçmişi parlak olduğu için genç oyuncularada bu tecrübelerini aktarabilecek bir hoca.

Ama zannetmiyorumki Efes Pilsen gibi büyük bir isim Ufuk Sarıcayı görev başına getirerek bazı şeyleri riske alsın.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri