Bende Bir tane anlatıyım..
Yanılmıyorsam Fm 2008 oynuyordum. Galatasary'la oyundaki ilk kariyerimi yapıyordum. Güzel geçen 6 sezon sonunda 2 şampiyonlar ligi ve hersene lig şampiypnluğu ve tğrkiye kupaları alıyordum. oyunda en çok beğendiğim üstüne titradiğim adam Cem Sultandı. Şuan da öyle zatenneyse cem büyümüş serpilmişti artık
bitiricilik 20 soğukkanlılık 20 kafa vurma20 vs.. gelişmişti. 6. sezonumun sonunda takım 2. şamp.ligi şampiyonluğunu almıştı ve bende yönetimden transfer bütçesi istedim büyük ve ortalığı sarsacak adam alacaktım. Teklif reddedildi bende beni KOVAMAZLAR diye düşünerek ültimatom verdim sonra ertesi gün kendimi kapının önüne konulmuş gördüm.. çok sinirlenmiştim ve hırs yapmıştım bana gelen ilk teklifle Liverpool'un başına geçtim. Başkanın bana verdiği yetkiye dayanarak Galatasarayda kım var kım yok yetıstırdıgım butun oyuncuları takıma almıstım Cem'de dahıl.. Amacım galatasaray'ı yenmekti bir galatasaraylı olarak hep avrupa kuralarında dua ederdım karsıma cıksınlar dıye.hazırlık macı teklıflerımı redderlerdı
sonunda beklenen gün gelmişti kovulduğum mabedim sami yene gitmiştim ve takım konusmasında futbolculardan galıbıyet beklıyordumkı bu maca 4 mac kala as oyuncuların hıcbırını oynatmamıstım ve %100 performansla maca cıktık. sonuc olarak maçı 6-0 kazanmıstım artık cok rahattım amacıma ulasmıstım anfıelddakı rovansta da aynı sonucu almayı umuryordum cunku Galatasarayda hıckımse kalmamıstı. Anfıeld macına cıkmıstık ve maca basladık ama sankı galatsaray kendı evınde ben deplasmanda gıbı oynuyordum. Bana 15 dakıka ıcınde 3 gol atmıslardı ve mac sonunda şok olmuştum!!!! 7-1 nedendır anlamadım ama sureklı ısleyen taktıgımde bırsey olmustu sankı ve oyuncular cakıldı kaldı sahada hıckımse bırsey yapamıyordu sahada yurmeye hallerı yoktu... oyunun bugu muydu yoksa galatasarayın bana ola ıntıkamımı anlamadım. o günden beri galatasarayla karıyer yaparken yonetıme Ültimatom vermedim
![]()

neyse cem büyümüş serpilmişti artık
sonunda beklenen gün gelmişti kovulduğum mabedim sami yene gitmiştim ve takım konusmasında futbolculardan galıbıyet beklıyordumkı bu maca 4 mac kala as oyuncuların hıcbırını oynatmamıstım ve %100 performansla maca cıktık. sonuc olarak maçı 6-0 kazanmıstım artık cok rahattım amacıma ulasmıstım anfıelddakı rovansta da aynı sonucu almayı umuryordum cunku Galatasarayda hıckımse kalmamıstı. Anfıeld macına cıkmıstık ve maca basladık ama sankı galatsaray kendı evınde ben deplasmanda gıbı oynuyordum. Bana 15 dakıka ıcınde 3 gol atmıslardı ve mac sonunda şok olmuştum!!!! 7-1 nedendır anlamadım ama sureklı ısleyen taktıgımde bırsey olmustu sankı ve oyuncular cakıldı kaldı sahada hıckımse bırsey yapamıyordu sahada yurmeye hallerı yoktu... oyunun bugu muydu yoksa galatasarayın bana ola ıntıkamımı anlamadım. o günden beri galatasarayla karıyer yaparken yonetıme Ültimatom vermedim
Alıntılı Yanıtla