1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Oyunda Karşılaştığınız En İyi Regenler

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post

16 yaşında olmasına rağmen şu haliyle bile iyi ...
    Skininin linkini atarmisin ayrica size birsey sormak istiyorum. Mesela wonderkid olan oyuncularin wonderkid olduklari kisisel bilgilerinde yazar diyor. Nasil anliyacagiz onu. Bugune kadar hic oyle yazan gormedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalovaspor kariyerimi takip edenler bilirler.. Bir forvetim var.. Adolpho

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Skininin linkini atarmisin ayrica size birsey sormak istiyorum. Mesela wonderkid olan oyuncularin wonderkid olduklari kisisel bilgilerinde yazar diyor. Nasil anliyacagiz onu. Bugune kadar hic oyle yazan gormedim.

Dostum.

Wonderkid yazıyor gördüğün gibi.. Ama önemli olan bu oyuncuları wonderkid yazmadan önce bulup takımına katabilmek. Wonderkid olduktan sonra klüpler zor bırakıyor..
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yalovaspor kariyerimi takip edenler bilirler.. Bir forvetim var.. Adolpho

Dostum.

Wonderkid yazıyor gördüğün gibi.. Ama önemli olan bu oyuncuları wonderkid yazmadan önce bulup takımına katabilmek. Wonderkid olduktan sonra klüpler zor bırakıyor..
    Ama ben Turkce yama kullaniyorum ondan da olabilir mi seninki anladigim kadariyla Turkce degil orjinal kullaniyorsun. Wonderkid kelimesinin tam cevrilmisi varmi. Translatede yokta.

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Ama ben Turkce yama kullaniyorum ondan da olabilir mi seninki anladigim kadariyla Turkce degil orjinal kullaniyorsun. Wonderkid kelimesinin tam cevrilmisi varmi. Translatede yokta.
    Türkçe Çevirilerde de Wonderkit Yazıyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri