1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: 4-4-2 de kanat oyuncuları neden verimsiz?

Hybrid View

bu arada 4-5-1 veya tek forvet oynayan arkadşalar o tek forveti ne oynatıyorsunuz mevkileri otomatik ayarla diyince forvete dönük oyuncu-destek oluyor ama bana pek mantıklı gelmedi tam forvet veya fırsatçı golcü veya uç forvetmi oynatmak lazım yoksa forvete dönük oyuncu olarak dahamı etkili olur?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cris king View Post
    bu arada 4-5-1 veya tek forvet oynayan arkadşalar o tek forveti ne oynatıyorsunuz mevkileri otomatik ayarla diyince forvete dönük oyuncu-destek oluyor ama bana pek mantıklı gelmedi tam forvet veya fırsatçı golcü veya uç forvetmi oynatmak lazım yoksa forvete dönük oyuncu olarak dahamı etkili olur?
    Bana sorarsan o oynattığın oyuncuya göre değişir. Ki bazı oyuncular bana sorarsan tek forvet oynamayı başaramıyor. Mesela yaklaşık 80M€ harcamama rağmen Rooney'de hiçbir zaman tek forvet olarak yararlanamadım .. Ayrıca forvete dönük oyuncu dediğin Deep Lying Forward ise taktiğe ve oyuncuya göre çok yararlı olabiliyor. Ben 4 - 4 - 1 - 1 taktiği ile Forlan'ı Deep Lying oynatarak çok verm almıştım . Tabi Arkasında Trequartista olarak Agüero'nun oynamasının büyük etkisi vardı. Fakat aynı verimi Deep Lying tek forvet oynatarak Hulk , Rooney ve Vucinic'ten alamadım. Fakat Vucinic'i Target Man oynattığımda o da çok iyi oynadı.

Yani açıkçası demek istediğim bunun oyuncudan oyuncuya ve taktikten taktiğe değişken olduğudur. Ayrca futbolda mantıklı - mantıksız ayrımı yapmak yanlış

Mesaj Yetkileri