-
17.Haziran.2006, 02:18
ahhh ahhh. yaramızı deştin be burak. biz bu sene gerçekten altayı destekledik. bir KSK li olarak Altay'ın çıkmasını çok istedim aslında bir İzmir'li olarak bunu istedim.Altay'ın toplam seyircisinin 2000 olmayacağı İzmir de Altay'ın son maçlarına en az 40000 kişi gidiyordu.Sanırım bu da İzmirlinin futbola olan açlığını gösteriyordu.
Çek Cumhuriyeti maçında tüm Atatürk doluydu ve dışarıda da binlerce taraftar vardı(ben de oradaydım da ondan biliyorum elimizde bilet maça giremedik) buraya saha kapatma cezası almış büyük takımlar bile geldiğinde stadımız doluyor.
önümüzdeki sezon işallah KSK çıkar ama şimdilik zor görünüyor. Altay'ın bu sezon her türlü olumsuzluklara rağmen yakaladığı havayı önümüzdeki sezon yakalayabileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur da iki takımımızdan birisi TSL ye çıkar.
Türk Futbolunda var olan başarılıyı aşağıya çekme olayını biz de burada yaşıyorduk. Ama bu sezon buna son verdik başarılı olanın yanındayız ve tekrar söylüyorum KSK olmazsa Altay'ı 1. ligde görmek istiyoruz....
Mesaj Yetkileri