Haklısın... Vasat bir futbolcunun transferi için heyecanlanmaktansa, böyle yıldızlar için kalp çarpıntısı yaşamayı tercih ederim. Biliyorsun; kaç gündür peşindeyiz bu transferin...

Yok, sıradan, basit bir futbolcu Fenerbahçeye transfer olacak diye herkes oraya odaklanıyor. Kardeşim; niye belli bir standartın altındaki sporcu için merak duyayım. Sadece futbol oynuyor diye mi? Taraftar olarak bizim de bir kalite standartımız vardır herhalde... Be koskoca Anelka'ların, Ortega'ların, Carlos'ların transferlerini gördüm; o heyecanı yaşadım. Bir Caner Erkin için mi resmi sitenin başında nöbet tutacağım?Birkaç ay sonra "ne işi var bu takımda, kim almış" diye küfredeceğim bir adam için (burada lafım Caner'e değil... genel konuşuyorum...) heyecanlanmaktansa, dünya çapında bir voleybolcu için meraklanır, sevinirim. Yönetim en doğrusunu yapıyor.

Günün transfer haberi kesinlikle İvan Milijkoviç'tir. Dünyanın en iyilerinden birisi Fenerbahçe'de... Daha ne olsun? Dünya çapında bir futbolcu transfer edilmedikçe hiçbir transfer haberi bugün için bu haberden daha değerli değildir.