Demek ki inciden de akıllılar varmış, iyi olmuş boş işlerle uğraşıyorlar zaten 1 saat boşa gitmiş, fena mı?![]()
Demek ki inciden de akıllılar varmış, iyi olmuş boş işlerle uğraşıyorlar zaten 1 saat boşa gitmiş, fena mı?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu iş burda bitmez ama![]()
Bu olay sezon başlarında olmuştu La Liga için Madrid %13 Barcelona %25 gibi oylar almıştı Diğer seçeneği farkı takmıştı sonra haberleri oldu İnci Sözlüğün yaptıgından
Bu İnci Sözlük ne kadar ....
Kaçıncı saldırı bu ?![]()
Tarihe not düşmek lazım bu günü.Ankara'da 18 Mayıs'ta konuşmacı olarak ilk katıldığım konferanstan sonra bugün itibarıyla hakemli bir dergide ancak hakemsiz olarak bir makalemin yayımlanacağı haberini aldım.
Bekle beni akademik dünya geliyorum şu askerlik bitsinde.![]()
Hocam, "CV" hazırlıyorum, sizi referans olarak yazabilir miyim acaba?
Şaka bir yana hayırlı olsun, bol makaleli dergilerin olsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yaz canım yaz. Ama senin alanda benim esamem okunmaz pek. İnşallah inşallah
Haa bu arada biz geçen çokcuklarla buluştuğumuzda Beşiktaş'tan Kabataş'a yürüyorken yol kenarında bir çalışma vardır. Orada gıcık birde hatun vardı o da senin meslektaşındı heralde. Kulaklarını çınlatmıştık orda.![]()
Yalnız kadın çekilecek gibi değildi.
Hiç çekilmezler, iyi bilirim, ben öğrenciyken çekemiyordum, iş hayatına atılınca ayrı bir hava geliyor onlara, staj yaparken de görmüştüm, erkekler "naber len" havasında, kadınlar "şunu yap, bu niye böyle" havasında uygulama alanlarında.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ee, şey, kem, küm, ha, hı
selam![]()
Selam.
Bende sınava gidiyorum şimdi. Türk edebiyat dersinden bütünlemeye gireceğiz of of.
Yarın saat 10:00'da geometri pazartesi coğrafya yaz-kış okuldayız.
Seni yine iyisin sadece sınava giriyorsun Tolga, ben 2 haftaya kayseriye gidiyorum okula.. Asıl 4 mevsim okul bize..![]()
Başarılar Tolga, sınava olumsuz gidersen, sıkıntı duyarak gidersen başarılı olman da güçleşir. Kendini motive et yahu, bu sefer geçeceğim, bitecek bu işkence, kurtulacağım diyerek git. Yine mi sınav yine mi ders dersen daha kötü olur, psikolojin daha da kötüleşir.
Fatih Terim'den hiç mi görmediniz, gazla neler yapılacağını.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi duyduğuma göre askere gidiyormuşun ? biraz daha bekleseydin de tertip olsaydık seninle.
Selamlar bu arada.
Serkan abinden önce biz gidiyoruz Emrah ile.
Serkan abin bizim torunumuz olacak. Dede diyecek bize.![]()
Şimdi sınavdan geldim. Psikolojimi bozmadan gidiyorum ama her seferinde daha beter biçimde geri geliyorum.Bütün soruları kendim yaptım. Bi arkadaşa söylemiştim sınava gireceğim telefonuna mesaj atacam cevap ver diye. 15-20 dakka telefondan soruları yazdım mesajı yolladım. 3-4 dakka bekledim cevap falan atan yok. Neyse başladım yapmaya 7 tane soru yaptım 4-5 tanesi banko doğru gibi iyi birşeyler belki alırım ama. Sınavdan çıktım eve geliyorum yolda mesaj geldi 1 Namık Kemal. 2 İntibah. 3 Genç Kalemler Derneği vs.
Hayret arkadaş yaSon 2 sınav kaldı. Yarın geometri, pazartesi coğrafya. 2 tanesini versem geçiyorum da bakalım.
hocalar yardım etmiyor mu tolga?
(/s)
Vayy Emre abi Sülüsü aldınız mı nereye gidiyorsunuz ?![]()
Yok daha sülüse var. Bu ay işlemlerimizi yapıp Temmuz sonunda sınava girip yolcuyuz kısmetse.![]()
Yok Umut abi hiç bir yardım falan yok. Ne tölerans tanıyorlar ne bi yardım ediyolar. Sanki ÖSS sınavına giriyoruz. Sınavlar koridorda oluyor. Sıraları sağlı sollu sıralıyorlar. 3-4 tane öğretmen dolanıyor. Ya adam gibi torpilin olacak ya da sınıfta kalacan ya da biliyosan yapacan. Öle yani ezik muamelesi yapıyolar.
hmmm..
demek ki geriye, çalışıp ta geçmek kalıyor. umarım sınıfı geçersin. bu arada bu sıcaklarda hala sınava girmek ders olsun sana, seneye çalışırsın en azından![]()
(/s)
Hayırlısı neyse o olsun Emre abi sağ salim vatani görevinizi yapıp dönersiniz inşallah.
Tolga zar zor okulu bitirdim ben ama alttan sorumlu olduğum dersler olduğu için diplomayı alamıyorum. Benim okul bittiği halde yardım etmiyorlar hocalardan yardım falan bekleme çalışmadan geçmek çok imkansız ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarında.
Amin amin inşallah.
Evet doğru diyorsun. Sıcakta okula gitmek terlemek sınav sonucunu öğrenmek kaldım mı geçtim mi falan çok zor durumlar. Ben ilk defa yaşıyorum bunu. Lise 1 de ve Lise 2 de ortalamayla geçmiştim. Sadece 1 yada 2 dersten notumu yükseltmek için girerdim önceki senelerde ama bu senede 3 tane zayıfım geldi. İlk dönem 0 2.dönem 2 olan edebiyatta zayıf sayıldı. Coğrafya ilk dönem 2 bu dönem 42 den 1 gelince oda öle geldi falan öyle yani. Umarım veririm de sınıf geçerim. Mehmet öyle ama ne bilim ben ilk defa kaldım sınavlara ve sanki askerdeyiz böyle bir sert tavır takındıklarını ilk defa görüyorum. Ama el altındanda işi götüren çok kişi var. Neyse ben kalırsamda kendi çabamla kendi yapamadığım dersle kalırım. Geçersemde sınavda ne yaptıysam geçerim. Soruları kim okur ne yapar bilmiyorm ama.
Herkese selamlar.Sonunda İstanbul'a doğduğum yere taşındıkİnşallah herşey güzel olur
![]()
Beylikdüzü'ne taşındı Memo![]()
Aralıkta da gitmem seni beklerim Mehmet, bu adamlarla tertip olacağıma sana tertip derim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
6 yıl tecil etmiyorlar, hadi açıköğretime başlasan o bile 6 yıl sürmez yahu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"