El Barto - Ağustos
Flawless Victory- Ağustos
Sekopej - Aralık
bu arkadaşlar dışında önümüzdeki aylarda kimler askere gidiyor ?
El Barto - Ağustos
Flawless Victory- Ağustos
Sekopej - Aralık
bu arkadaşlar dışında önümüzdeki aylarda kimler askere gidiyor ?
(/s)
Ben 2015 Kasım'ı yada 2016 Mart'ı civarında gideceğim.
HAyırlı tezkereler.. 100 küsür gün asker kaçağıymışım, tecil ettirdim 2012 ilk ayının ilk günü
Emre ile omuz omuza nöbet tutacağız.
Ya o değilde geçen sene okul tecil ettirdi sanmıştım ve bana verdikleri kağıtta geçen sene 15 mayıs yani doğum günümden bir ay sonra yoklamayı yollamışlar. Benimde aklıma geldiği için o tarihlerde sürekli posta kutusuna baktım ama gelmedi kağıt ve bende heralde okul tecil felan ettirdi diye üstüne düşmedim. Meğersem bu yılın şubat ayında son muayeneyi yaptırmam lazımmış ben yaklaşık 3-4 ay sonra gidip yaptırdım. Tecil oldu ama mahkemeye verildim para cezası gelebilir dedi adam. bir kaç milyar
o kadar değil. Çok cüzzi bir miktar gelir. 50 TL'yi geçmez.bir kaç milyar
İstanbul'dan gidecek askerlerimizle gitmeden önce bir buluşma ayarlarız herhalde
Valla bi pasta masta kesin olmuyor böyle.
Siz gelin de keseriz canım pasta da ne ki dansöz bile oynatırız
dansöz oynatır aygün. bu konuda yalan söylemez.
(/s)
Aralık için tecil bozdurma ne zamana kadar yaptırılmalı?
Birde Tecil'im olup olmadığını öğrenmem için illa şubeyemi gitmem gerekli?
Master araştırıyorum yurtdışında, eğer istediğim gibi bulamazsam yada herhangi bir iş bulamazsam bende Aralık'ta askerim.
KEY1: Oh Nooo! The Turksportal's key players are going to military service!
STR-0: Hayırr! Turksportal'ın anahtar oyuncuları askere gidiyor!
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Askerlik şubeni ara, en detaylı ve doğru bilgiyi onlardan alırsın. Biraz geç düşüyor telefonları ama olsun.
Ankaradaki şubeyi arasam olurmu acaba, yoksa niğdedekilermi daha iyi bilgi verir acaba.
Aralık için, ekim ayı içerisinde tecili bozdurman gerek, kasım ayında işlermler, sağlık kontrolü vs, aralık başı sınav, 10 aralık sonuçlar, 13'ünde de teslim.
Neyse bana da tertip çıktı. Aralık istiyorum ama Allah bilir, bizim istememizle olmuyor, nasip diyelim aralık için.
"YÜCE ATATÜRK"
13 değil, 12'de katılıyorsun askere diye biliyorum.
Emrah sen zarfını aldın mı?
Zarf derken? Hiç bilmiyorum bu işleri. Ben izne gideceğim de İstanbul'da yapmayacağım işlemleri. Ne işlemler varmış biliyor musun?
1 gün için kalp kırmaya değer mi?
Zarf falan yalan yahu, gidiyorsun orada sana formu doldurtuyorlar, sonra zarfın içine koyup, sakın açma deyip gönderiyorlar seni.
Sınav da formalite, maksat işler yürüsün, oradan oraya evraklarını taşıyorsun, 1 saatlik formalite sınav.
Bu ay içerisinde herhangi bir gün gidebilirsiniz, elinizde tecili bozduğunu kağıt varsa ya da teciliniz zaten yoksa ve yoklama kağıdınız falan geldiyse onunla gidin askeriye. İşte geçici mezuniyet belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, hayli sayıda fotoğraf, ikametgah falan istiyorlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Bütün evraklarını bir zarfa koyuyorlar işte sarı zarf.
Tam olarak bilmiyorum ne istediklerini ama bu ay içinde gidip yapmak gerekiyor. Serkan'ın dedikleri doğrudur heralde.
Ben daha tecili bozdurma yazısını bekliyorum.
Ben işlemleri Malatya'dan yapacağım ama adresim İstanbul'da, buradan ikametgat alıp gideceğim galiba, doğal olarak.
2011'in yani seneye Kasım'da askere gidiyorum tam 20 oluyorum , Hayırlısıyla.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Benim 2018'den önce zor. Astlımda var, benim askerlik zorlu geçecek gibi. =))
Benim ayağım sakat ve şu anda 3 metre koşamam. Hızlı yürürken bile sancı oluyor. Ayağım iyileşmezse çok kötü günler bekliyor beni askerde, sanırım ayak sakatlığını dinlemezler ve sürünürüm.
Ben de 1-2 hafta içinde tecilli kaldırıp askerlik başvurusu yapacağım. Okul bitti ne de olsa
Aralık ayına yetişirim inşallah...