Abo millet kilo almaya çalışıyor ben de Allahın her günü 2 saat koşuyorum vermek için
Abo millet kilo almaya çalışıyor ben de Allahın her günü 2 saat koşuyorum vermek için
Boyun kaç senin?
1.71 abi ara tatilde ölçtüydüm son..
Bunları alıp dövecen işte Onur.
Yok yok bir şey olmaz Aygün'e. Çayı çay bardağında içiyorsan 10 tane kesme şeker, fincanda içiyorsan 18 kemse şekerli iç Aygün.
Bende 1.85'im. 85 kloyum. Kaç kilo olmam lazım dohtur?
1,71 ise doğru 60 larda olman lazım sağlık için ama benim 1.83 boy 80 kilo ama fitim.. senin de 70 e kadar yolun var..
Bu arada barto bey ben yumurta sevmiyorum nasıl olcak o iş?
1.77 im 40 kilo vermem lazım hiç umrumda değil![]()
Sucuğunu yersin sen de diyeceğim millet ters anlayacak o yüzden demiyorum.
Şişşt şaka maka bu Aygün 40 kilo ha.
Ne göbeği huleyn? :@
İyiki demedin zatenkimse de anlamadı boşver.. aygün 40 ise harbiden çoook zayıf
Aygün sen o pıraktenle sıprakteni beraber kullan anca adam eder seni![]()
sen de abartmışsın vego.
yahu 50 olsan ne85 kiloyum diyorum adam 45 varımdır diyor. Töbe töbe...
Ya aslında kilo almanın çok basit bir yolu var. Hemen hemen herkesde aynı şekilde sonuçlar oluyor. 3-4 gün boyunca düzenli bir şekilde yüksek tempoda koşup az yemek yiyeceksin. Sonra bir gün aniden bırakıp normalde olsa yemek yemeğe başladığın an 1 haftada 10 kilo garanti alırsın![]()
Ayrıca boy/kilo oranındaki üst sınır boyun 10kg fazlası. Yani Emre 95 e kadar yolun var senin daha
Aygün 3-4 günü çıkaramaz.3-4 gün bide koşsa -20 kilo falan olur ki evlerden ırak...
Ben niye oluyorum yahu.. bartodur barto![]()
[quote=El Barto;1765340]sen de abartmışsın vego.quote]
Sende Anneannenle yaşa seni de görürüz abi![]()
Yok yok birşey olmaz şeker yiyince şeker hastası olmazsın
Ahahaha aklıma şey geldi -20 deyince. Bir yaş problemi sorusunun cevabını -2 bulup hocaya itiraz eden bir tip vardı dersanede.
Anneannesi dedesi yok bu işin vego sağlık en başta. Onu kaybettin mi gerisi yalan. Sen bir an önce kurtul fazlalıklardan.
Valla bende 10-12 kilo alayım da gidip adam döveyim biraz yahu.
Neyse size doyum olmaz. Ben yavaştan uzuyorum. Daha bu İstanbul sıcağında İstanbul trafiğinde İstanbul kalabalığında işten eve gideceğim.
Görüşürüz çirozlar.![]()
Bende kilo 50 boyda 1.63 iyimi.
Türker Tozar'ı tanıyan var mı ?
Ben de HIMYM'e devam edeyimTürker Tozar eski TSİ'li.
![]()
bizim sitede bir zamanlar FM Türkiye araştırma şefiydi diye hatırlıyorum..