-
07.Temmuz.2010, 12:56
Eveett yıllardan 2005 girmişim puslu internet cafeye,ozmanlar dumansız hava sahası yok tabi
cs 1.6 online,fifa,age of oynardım hep sonra bi gün sıkıldım pc başına oturmadım millet ne oynuyor diye gezintiye çıktım.
Bi abi vardı ekranda taktik sihirbazı,takımı Empoli bişiler yapıyor.
Yanaştım abi bu oyunun adı ne dedim
o da Football Manager 2005 dedi,ne yapıyorsun abi bu oyunda dedim,işte istediğin takımı alıyorsun oyuncu alışverisşi yapıon taktik kuruyon maçlar yapıyosun dedi.
Ben tabi doğuştan babamlar,amcamlar sayesinde futbol hastasıyım hemen vuruldum oyuna tam benım aradıgım dedim oturdum hemen yanındaki boş pc ye açtım oyunu seçtim sora sora abiye takımı sonunda takımımım önüme geldi Fenerbahce tabiki. 
Neyse güzelce ayarladım takımı satılcakları fln benim ingilizcede iyi sayılır anladım bazı yerlerini.Taktiği kurdum maça başlıcam ama ilerlemiyor oyun sordum abiye nasıl maça gircem diye oda kızdı artık çok sormusum herhalde play e basccan işte dedi biraz yüksek sesleee,bende onu bulamadım zaten dedim içimdem
neyse o kadar uğraştım bulamadım
alt f4 yapıp çıktım artık içimde kaldı oyun 
Sonra artık arkadasımın kardeşi biliyormus oyunu onla yan yana oturdum ordan öğrendim artık iyice, böyle başladı benim FM kariyerim
Mesaj Yetkileri