O zaman buyrun siz dalın, iddiaa ediyorum zıpkının önüne gelen levreği vuramassınız, o değil kumda 30 saniyenin üstünde yatamaz, vatoz'a zıpkın atar sürüklenirsiniz. Bu kadar iddialıyım. Hodri meydan. =)))
O zaman buyrun siz dalın, iddiaa ediyorum zıpkının önüne gelen levreği vuramassınız, o değil kumda 30 saniyenin üstünde yatamaz, vatoz'a zıpkın atar sürüklenirsiniz. Bu kadar iddialıyım. Hodri meydan. =)))
Ben yüzme bilmiyorum![]()
![]()
Aygün sakın benle beraber denize girme, sakın.Zıpkınla seni vurur, mangalda yeriz.
![]()
Aygün şansını fazla zorluyorsun bence de.![]()
şimdi adaya gidersek nerden binicez, hangi adaya gidicez, nerde buluşcaz, saat kaçta buluşcaz, kim kim gelicek, orda n'apcaz, gibi bi ton soru var bunları kim cevaplıyabilir![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ee napıyoruz ?
Gelmeyi düşünen arkadaşlar hangi tarihlerde uygun olduklarını ne yapmak istediklerini yazarlarsa ona göre ayarlarız her şeyi..Eralp hariç Ada'yı istemeyen yok ama bilmiyorum başka var mı istemeyen.
Ben denizi sevmem zaten abi
Bi şey olmaz abi![]()
ben hergün müsaitim![]()
Kendi adıma konuşmak gerekirse şu dönemde her güne uyum sağlayabilirimDiğer gelecek arkadaşlar da uygun oldukları günleri yazarlarsa ortak bir tarih belirleyebiliriz ve nereye gideceğimize karar veririz.
Bir dahaki haftaiçi bir gün yapalım bence buluşmayı.Uygun olmayan olursa haftasonuna da alabiliriz.
bir sonraki hafta içi harika süper olur.
TSI İstanbul buluşmaları tarihinin en kalabalığı olma durumu var galiba bu buluşmanın ya da ben yanlış biliyorum en azından en kalabalıklarından biri olur![]()
ben şöyle bi kendi düşüncemi söyliyim adalar için...
pazartesi ya da salı günü sabah 11'de Kadıköy limanında buluşalım malum vapur 1,5 saat sürüyorKabataş'ta da buluşabiliriz en orta nokta neresiyse ama bana Kadıköy daha kolay gibi geliyor metrobüsten indikten sonra 5-10 dakkalık bi yürümeyle limandayız ama kabataş için çoğumuzun bi de tramvaya binmesi gerekebilir. Kadıköyde buluştuktan sonra vapura bineriz adalarda ineriz etimizi içeceğimizi alırız bisikletimizi kiralarız mangalımızı kiralarız gider yakarız
![]()
bisiklet sürmeyi bilmiyorum aha bir sebep daha gelememem için![]()
Herkes sürmez zatenYalnız bu işte birisinin başı çekmesi lazım o kişi asla ben olamam
![]()
Ada işi çok zahmetli. Gelin Beşiktaşa PS3 oynayalım.
Aygün yapabilirim dersen buyur, ben kesin bir şey demiyorum daha, buluşmadan önce söylerim kim ayarlıyorsa.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
en süperi halı saha maçı. ortak bir yer bulun. halı saha ayarlayın. akşam 9-10 10 - 11 maç yapalim.
ramazana kadar yokum gençler![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
şu anda benim adıma şöyle bi olay oluştu bu pazartesi olursa gelememama bu gidişle olmayacak gibi duruyor...
Pazartesi olmaz zaten Salı-Çarşamba olur![]()
Çarşamba günü saat 2'de Beşiktaş vapur iskelesinin önüne gelirseniz PS3 oynarız. Yok biz Ada'ya gidiyoruz derseniz bayağı zor.
Aygün sen bir organizasyon yap, ben sana Mac'de çocuk menüsü ısmarlıyacağım, merak etme oyuncağınıda alacaksın.![]()
evet Aygün bütün TSI seni bekliyor organizasyon yapman içinbak çocuk menüsüde ısmarlıyolar
![]()