-
19.Haziran.2006, 23:29
Ben fb ile 2 kere cl finali 2 kere türkiye ligi sampionu 2 kere türkiye kupası aldım istekde bulundum satadı büyütün die kabul etmediler basarılardan dolayı kovmadık dediler ama taraftalar beni haklı buldular benimde fb de canım sıkılmıstı bende istifa ettim at.madride gittim suan ligde 5. sıradayım ve kulüb güvenine baktım isteklerimi astıgmızdan memnunum mu ne yazıo buna benzzer bisey yazıo ama benim hedefim uefa cupasına gitmak zaten Torres Gitti gitme maddesi vardı 63 milyon chelsea ile gitti taraftarlarda bana kızıo neden sattınız gibilerinden fernondanın yerine hemen podalskiyi getirtim saviola ile anlasmıstım onu errteledim owenla da anlasmıstım ama podalskiyi merak ettiğimden onu aldım ve imzayı attırtım taraftarlar memnun oldular podalskiyi aldıgımdan doalayı seneye manyak takım kurup sampiyon olmayo hedefliyom seneye hedeflerim büyük olucak uefa cupasını almayıda hedefliyom teklif gelse bile gitmicem bide ispanya liginde kural varmıs sözlesme önerdiğinde gitme maddesi olması gerek yoksa olmuyor çok uzun oldu
Mesaj Yetkileri