1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Sergiy Kryvtsov | Dc | 18 l

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eskişehirspor kariyerimde defansta Verkhovtsev'le beraber oynatmıştım. İlk sezon o kadar müthiş iş çıkarmışlardı ki kendileri, ligi en az gol yiyen takım olarak bitirdik. 2. sezon arasıra ortasahaya da kaydırdım kendisini, ortasaha da yer yer goller attı. Box to Box oynatınca boşluklar bulup gol attı. Şu profilde bunu nasıl yaptı anlamadım ama, yapıyor işte, belki TSL'nin kalitesiyle alakalı bir şeydir.

Nesil
    2006
    Yer
    11

10.0 versiyonunda Lokomotiv kariyerimde Verkhovtsev ile ikisini oynatmıştım göbekte.Bende ligin en az gol yiyen takımı olmuştum.İkisi orta ve küçük düzeyli takımlar için Vidic-Rio gibi bir ikili(idiler).Fakar Krvytsov'un takımı olan Metalurg Zp'de o kadar fazla genç ve şişirme oyuncu var ki, 10.0 versiyonunda, Ukrayna Ligi'ne girip bu takımı incelediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Kryvtsov'da bunlardan biriymiş maalesef.Bkz:Kas'kov

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri