Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futbolmu oynamış ofsayt ne diye sorsan yanıt bile veremezOriginally Posted by hurmet
Şiddetle Evet
Son derece başarılı, Türk Futbolu onun gibi ceheri bidaha bulamaz
Benim takımıma fayda yapıcaksa kalsın
kararsızım (yapılan haksızLIKları göremiyorum)
Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futbolmu oynamış ofsayt ne diye sorsan yanıt bile veremezOriginally Posted by hurmet
Originally Posted by batuhan1907
Bak futbol oynamak ayrı, futbol bilmek ayrı, futbolu yönetmek ayrı. Ulusoy'un futbol oynamamışlığı olabilir ( Kesin bile değil ) Ama futbolu biliyor mu, yönetebiliyor mu orası asıl soru.
Bir ara herkesin baskısı sonucu, yeni biri seçildi; e noldu herhalde Ulusoy'a muhtaç kaldık ki tekrar geldi. O zaman adamda birşeyler var demektir...Ya çok iyi ya da ondan iyisi yok
![]()
-
şiddetle kalmalı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Katılıyorum kesinlikle kalmalı.Bazı takımların elle gol atma fonksiyonları ortadan kaldırıldı diye görevi mi bırakacak adam.Originally Posted by Nedvedmania
baran cavabı vermiş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sebep ?Originally Posted by Nedvedmania
... ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !