Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
Zanetti, Zabaleta, Ansaldi, Campagnano, Belletti, Emerton, Maicon, Dani Alves, Rafinha, Cicinho, Zapata, Corluka, Srna, Wes Brown, Grygera, Carragher, Neville, Glen Johnson, Zebina, Chalme, Reveilleire, Sagna, Rod Fanni, Westermann, Lahm, Fritz, Friedrich, Beck, Boateng, Heitinga, Boulahrouz, Zambrotta, Bonera, Santon, Eboue, Bosingwa, Anyukov, Ivonovic, Cuellar, Iraola, Arbeloa, Gamez, Behrami, Chrygnski, Lichtsteiner, Sergio Ramos.

göhkan gönül buradaki bir çok oyuncuyu sırtında taşırken sahada 10 kere gidip gelir tabi lahm, alves, maicon ve ramos süphesiz gökhan'dan daha iyi.

eminim alman, italyan ya da ispanyol falan olsaydı işler değişirdi.

ayrıca sabri'yi de yabana atmamak lazım. 2008 ve 2009'da özellikleri iyiydi. 2010'da taraftar baskısıyla özellikleri düşürüldü galiba.

emre'nin de özelliklerinin iyileştirileceğini umut ediyorum artık. oyununu her sene gördükçe iyileştiriyorlar. 2009'da markajı 4 müydü neydi. nasıl araştırmacılıksa? 2010'da 10 yapmışlar galiba. allah razı olsun.

forlan'ın da frikiklerini 7 yapan arkadaşa burdan selam ederim. nasıl araştırmacıy mışsınız arkadaş. bu adamı hiç mi frikik kullanırken görmediniz?
yapma be dostum bence sen sadece fenerin maçlarını izliyorsun zanetti,bikaç yıl önceki belletti,maıcon,danı alves,rafınha,savunmasıyla corluka,hücum yönüyle srna,her yönüyle glen johnson,sagna,lahm,zambrotta,ıvanovıc,sergıo ramos gökhandan iyi oyuncular kesinlikle.
bikere gökhanın defansif sezileri,kademe anlayışı,mental yönleri,sürekliliği vs vs özelliği büyük avrupa takımları için yetersiz.
bide şunu demek istiyorum Türk araştırmacılara cimri diyen arkadaşlar için.Arda yı messiye gökhanı maicona,cenki zaten buffona yakın gören arkadaşlara soruyorum.Bu arkadaşların oynadığı takımlar daha perşembe günü paoka,karpaty e karşı ne yapmışlar.Benim sahada gördüğüm en iyi oyuncu deniz kozhanovdu.şunu artık bilmeliyiz avrupadaki tempo çok farklı hele şampiyonlar ligi bambaşka bizim oyuncularımız o seviyenin oyuncuları değil.artık anlayalım bunu ona göre arkadaşlara cimri diyelim