O Juve'ye transfer oldu, bu transfer de bana kapak oldu. Hiçbir duyuma, duyum aldım diyene inanmam artık![]()
O Juve'ye transfer oldu, bu transfer de bana kapak oldu. Hiçbir duyuma, duyum aldım diyene inanmam artık![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Nihayet...
Alberto Aquilani Juventus'a kiralanabilir.
Last edited by Del Piero_10 : 20.Ağustos.2010 at 19:25
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...an-deal-agreed
Kiralık olarak anlaşma sağlandı. Oyuncu pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek İtalya'da.
Last edited by Del Piero_10 : 22.Ağustos.2010 at 13:19
Zaten söyleniyordu kiralık gideceği İtalya'ya. Juventus'un orta sahasına güç katar. Tabi Juve bu transferi Diego'nun gitme olasılığına karşın yapmış olabilir.
Ah Benito ahh. Xabi'nin yerine aldığın 20 milyon euro bayıldığın adam bak![]()
İyi oldu .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kendini geliştirirse yeni Nedved olur .Zaten bir ropörtajında öyle diyordu .Juve'mize iyi oldu bu transfer.
haberde ameliyat olacağı değil pazartesi günü sağlık kontrolünden geçeceğini yazıyor.bende dedim noluyor bu adam daha yeni ameliyat olmuştu.yazıyı editlemen gerek.
Nedved
hız ve çabukluk olarak rakip defansı yıpratacağı bir gerçek.umarım yeteri kadar gol atar ve başarılı olur.Nedved olmak kolay değil.
Nedved olmak kolay değildir tabiAma Nedved kadar gelişebilirse süper olur. Sevdiğim bir futbolcu zaten
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O cevheri görüyorum bu adamda, kolay değil ama olmayacak birşey de değil.
Nedved olamaz ama takıma ihtiyacı olan hızı getirecektir.
Juventus için çok iyi bir transfer...
Muradına erdi sonunda .. Juve için hayırlı olsun.
Juventus orta sahasına iyi gider,fakat sakatlık yaşamazsa..!
23 yaşında oyuncu alması ilginç Milan'ın.
Hernanes çok yetenekli bir oyuncu,Lazio iyi iş çıkarmış.
Cidden kağıt üstünde çok iyi kadroları oldu bu takımların ama uyum sağlamaları,takım olmaları önemli.
Giovinco gibi bir yeteneği kullanamamak... Bişey demiyorum. :@
Genoa için çok iyi transfer. Çok kaliteli bir DMC Veloso...
Bir zamanlar İtalya'nın tek büyüğü olan Juve ne hallerdeLiverpool'un sakat adamını kiraladığı takım haline gelmiş
![]()
haber kesin değil ama milan ibrahimoviç ile anlaşmış sanırım.barca ile bonserviste anlaşmaya calısıyormus..milanın artık büyük bir transfere ihtiyacı vardı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Galliani deneyeceklerini ama zor olduğunu söyledi. Kiralamak istiyorlar ama Barcelona yanaşmıyor.
Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Serie A'ya transfer oldu...
Goal.com Türkiye
23 Ağu 2010 20:36:00
Share Share
Fotoğraf Galerisi
Fotoğrafı büyüt
Diego Cavalieri - Liverpool (PA)
Serie A'nın yeni takımlarından Cesena, Liverpool'un yedek kalecisi Diego Cavalieri'yi transfer etti.
27 yaşındaki kaleci, 2 yıldır Liverpool kadrosunda bulunmasına rağmen sadece 10 resmi maça çıkmıştı.
Pepe Reina'nın gölgesinde kalan Palmeiraslı eski eldiven, İtalya'da kariyerinde yeni br sayfa açmak isteyecek.
Liverpool Menajeri Roy Hodgson'un geçen hafta Middlesbrough'tan Brad Jones'u almasıyla Cavalieri üçüncü tercih durumuna düşmüştü.
ben o kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum . hatta portekizli araştırmacıların abartması .. bi kaç oyuncu daha var böyle .. dünya kupasında kötü portekiz takımında bile izleyemediğimiz (kadroda var mı bilmiyorum varsa da az oynadı herhalde ) bi oyuncu . Çok yararlı da olabilir ama çok fazla abartı fm'deki . İtalyanlar seneye gazını alırlar![]()
sezon sonunda yarısını da alırlar .. criscito gibi ağlarlar sonra da tamamı gidince ..