-
22.Haziran.2006, 02:57
Tebrikler edenlere ve yazıyı siteye koyanlara teşekkürler.
Yanlız sitede bana "palavracı" yakıştırması yapanlar olmuş. Yazık hakikaten.
Yani elime ne geçecek ki yalan bir kariyer hikayesiyle. Üstelik o resimleri de kanıt için değil renk olsun, yazı bütün olsun dolsun diye koydum.
Bu oyunda ne add manager, ne fm scout gibi işlere girişmiş adam değilim, dümdüz oynuyorum.
Alt liglerde başlayan arkadaşların sorularına gelince.
Database'i "huge"de açtım. İlk zamanlar çok faydası oldu. Bir çok ülkenin de alt lig oyuncuları açılmış oldu data geniş olduğu için. Böylece takım sepetken transfer imkanım oldu. Yoksa normalde adam gelmesi imkansız gibi birşey conferance'da.
Fakat yıllar geçtikce huge datası yavaşlatmaktan başka işe yaramadı. E tabi takımda 20 yıl geçince bazı seneleri transfersiz bile bitirdim. Kadro artık oturduğu için pek fazla oyuncu arama işine girmedim.
Tek İngiltere'yi açtım. Alt ligleriyle beraber tabi.
En alt lige giden arkadaşlar hiç transferlerle zaman kaybetmesin. Scout gönderip onların önerdiklerinden seçin. Başka türlü transfer imkansız oralarda. Scout gelme imkanı olan oyuncuları öneriyor.
Benim Staffor durumuna gelince.
Nihayet sıfırdan başlattığım bir takıma büyük başarıyı Şampiyonlar Liginde getirdim.

Bu maçta hakkaten bilgisayarın karşısında bir oyun oynadığımı unuttum. Resmen stres, kan, ter içinde kaldım yahu..
"Ulen yine beceremedik" derken 93.de karambolden atarak uzatmaya götürdüm, orada da işi bitirdim.
Ama beni şampiyon yapmıyolar resmen.
CL'yi aldığım sene ligte de son 5 haftaya 10 puan farkal girmeme rağmen Liverpool şampiyon oldu. Takımın çapı yetmiyor hala Premier şampiyonluğuna.
Stadı ufak ufak büyüte büyüte 17 bine getirdim. Her maç doluyor, artık bir dünya kulünü Stafford.
Bu 10 puanlık aradan verdiğim şampiyonluk hediyesinden sonra ilk kez bu oyundan soğudum ara verdim.
Şimdi İtalya'da yeni bir heyecan peşindeyim. Serie C/2 den Castel San Pietro'yu aldım. Serie B'ye geldim 2 sene sonra. Yeni bir fantazi kariyer peşindeyim..
Mesaj Yetkileri