Valla öyle , ama şu sıcaklarda hiç ders çalışasım yok, 1 haftadır çok tempolu çalışıyorum , bugün biraz aksattık sanırım o da bugün Felsefe ve Coğrafya testlerinden full çıkardıktan sonraki rahatlamadan kaynaklanıyor.
Valla öyle , ama şu sıcaklarda hiç ders çalışasım yok, 1 haftadır çok tempolu çalışıyorum , bugün biraz aksattık sanırım o da bugün Felsefe ve Coğrafya testlerinden full çıkardıktan sonraki rahatlamadan kaynaklanıyor.
oks'ye hazırlandığım sene toplasan 300 soru çözmedim bakalım seneye neler olacak
anadolu lisesine kapağı attık ama
bende son Okscilerdenim![]()
1 tepsi baklavayı mideye indirdim oh olsun Oğulcan![]()
amatör![]()
Merhaba...
Hoşgeldin Mehmet Ali abi şaşırdım seni görünce![]()
ben yeni sayılırım bu forumda biraz yardımcı olsanız![]()
eskilerden dönüş yapanlar çoğaldıhoşgeldin abi.
hoş bulduk.
Ama bir yönetici de gelip karşılama yapmaz mı kardeşim ne hale gelmiş forum![]()
Merhaba![]()
türbe derken?
O da ne, yanlış görüyorum galiba, hala uyanmadım mı acaba?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bi arkadaşa bakıp çıkcam![]()
O zaman sorun yok ama abi senin devreden tanıdık bulmak zor.
Nasılsın, iyisin inşallah?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Vay anasını e_mali gelmiş![]()
Film sitesinde gelen yorumları onaylarken bir yorum güldürdü beni. Tabi onaylamadım ama paylaşmak istedim. Eleman filmi anlayamayan gariban kıza vermiş veriştirmiş
![]()
Yarın dershaneye başlıyorum. Yeni bir dershaneye başlıyorum. Kendini tanıt derseler diye falan acayip panikliyim ya. Böyle şeylere hiç gelemiyorum.
Aynen Yunus'um
Öğretmen: Yeni Gelen arkadaşımız var. Tanıyalım seni.
Ben: Adım Tolga. Nası olsa bir sene buradayız ilerleyen günlerde tanışır kaynaşırız.
Öğretmen: Komik çocuk seni.
Böyle bir giriş güzel olabilir.
En iyisi o ya. Babanın mesleğini hangi okulda okuduğunu ideallerini hedeflerini yaşını ne marka ayakkabı giydiğini falan ne yapacaksınız ki arkadaş.