güzel bir çalışma ama ben söylediklerini yapıyorum zaten yapmayanlar için bilgi olmuş bende şimdi bulabilirim bu tarz şeyler ama oyun kapalı tabi.belirteceğim şeyler şunlar:
351 oyuncu çok bu takıma mutsuzluk getirebilir diye düşünüyorum en azından gizli olması yada genie scot ile biraz azaltılması gerek.bende o kadar yok yani.
benim hiç pilot klübüm olmadı bir kez istedim ama hem adamın maaşını vericem hem bende oynamicak hem para alamicam işime gelmedi reddettim ya adamın maaşını ödesin ve veya kiralama bedeli ödesin olur mu öyle şey ya?
maazallah her bişeyi de yazmışın bide ben ilave yapim aklıma şimdi geldi transferler kısmında kim gelmiş gitmiş,staff olarak oyuncu olarak sonraki transferler en fazla ücret ödenenler artı muhakkak olması gereken kadro ekranında tüm oyuncu statüsü ve sakatlık oradan kim sakat kim yorgun kime talip var ayrıca ekranı değiştirerek kaç para isteniyor hangi mevkide çalıştırlııyor da eklenebilir ve tabi ki de contrat süresi ne zaman bitiyorsa hemen yenile yeni kontratta ne verilmiş vs.